Ana SayfaKredilerAkbank 10.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Akbank 10.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Akbank en uygun ihtiyaç kredileri ile 10.000 lira kredi kullanan ve her türlü harcamalarını için çözüm sağlayan banka müşterileri düşük faiz fırsatından da yararlanabiliyor.

Akbank İhtiyaç Kredisi için İstenen Belgeler

Akbank bireysel kredi başvurusu yaparak kredi talebini ileten ve banka tarafından başvurusu onaylanan müşterilerden üzerinde TC Kimlik Numarası’nın bulunduğu kimlik belgesi, gelir belgesi, güncel adres bilgisi belgesi, özel sektörde çalışıyor ise SGK hizmet döküm belgesi olarak sıralanabilir. Akbank kredi kullanımı sırasında gerekli gördüğü hallerde el belge isteme hakkına sahiptir. Ayrıca belirtilen kredi koşullarında, faiz oranlarında ve geçerlilik tarihlerinde değişiklik yapma hakkı da Akbank’ aittir.

Akbank Kredi Başvuruları

Akbank ihtiyaç kredisi başvuruları banka şubelerine gidilerek yapılabilmektedir. Ancak zamandan tasarruf etmek ve en hızlı şekilde kredi kullanmak için cep şubeden ya da bankanın internet sitesinden Akbank online kredi başvurusu şeklinde de gerçekleştirilebilmektedir.

Akbank bireysel kredi başvurusu yaparak kredisi onaylanan ve kullanım aşamasında olan müşterilerden kredi tutarının binde 5’i oranında kredi tahsis ücreti alınmaktadır. İhtiyaç kredisi kullanımları için en hızlı çözüm olan Akbank Direkt Kredi ile kullanılan kredilerde başvuru sonucu en kısa sürede bildirilmekte ve kredinin kullanımı en hızlı şekilde gerçekleşmektedir.

Akbank 10.000 Lira Kredi

Akbank 10.000 lira kredi başvurusu yaparak kredisini kullanan bir kişiye banka tarafından uygulanan aylık faiz oranı yüzde 1.45’tir. bu vade ve tutardaki kredinin masrafı 50 lira, kredinin aylık taksitleri de 376,13 liradır. Kredi bitiminde aynı kişinin ödemiş olduğu toplam tutar da 13.590,68 lira olarak hesaplanır. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.