Ana SayfaBanka İş İlanlarıBurgan Bank Portföy Yöneticileri Arıyor!

Burgan Bank Portföy Yöneticileri Arıyor!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Burgan Bank personel alımları kapsamında Ticari Bankacılık Portföy Yöneticisi aranıyor. Bankanın eleman alımı yapacağı açık pozisyonla ilgili bütün detayları haberimizde bulunmaktadır.

Ticari bankacılık, özel bankacılık, perakende bankacılık gibi bankacılık alanlarında sektördeki önderliğini sürdüren Burgan Bank, müşteri memnuniyetine odaklandığı hizmetleri ile ilgili hizmet ve ürünlerine yenilerini ekleyerek yoluna devam etmektedir.

Burgan Bank Yeni Personelleri

Burgan Bank eleman alımları iş başvurusu yapan adaylar bankanın ticari bankacılık departmanında çalışacaklardır. Banka iş başvurusu yapacak kişilerin 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler ve Mühendislik Fakültesi’nden mezun olması gerekmektedir. Tecrübeli banka personel alımı yapacak olan Burgan Bank, iş başvurusu yapacak olanların en az 5 yıl olmak kaydıyla daha önceden bankacılık sektöründe kurumsal bankacılık ya da ticari bankacılık birimlerinde çalışmış olmaları gerekiyor. Adayların ayrıca sözlü ve yazılı iletişim kabiliyetinin gelişmiş olması, satış ve pazarlama tekniklerini biliyor olmaları, analitik yapısına sahip olmaları, ileri seviyede İngilizce biliyor olmaları isteniyor. Burgan Bank ayrıca başvuru yapacak erkek adayların askerlik hizmetlerini bitirmiş olmalarını istiyor.

Burgan Bank Tecrübeli Eleman Alımları

Burgan Bank tecrübeli eleman alımları ile ilgilenerek açık olan pozisyon için başvuru yapan adaylar bankanın işe alımlara bakan birimi tarafından değerlendirilerek işe alımına karar verilecektir. İşe alınan yeni personeller bankacılık ticari bankacılık müşteri portföyünde bulunan müşterilerinin memnuniyetinin sağlanması, bankaya yeni müşteriler kazandırılması, Burgan Bank ürün ve hizmetlerinin müşterilere tanıtımı ve sunumu, müşteri ziyaretleri yapılması, bankanın verdiği hedefler çerçevesinde ürün satışı yapılması gibi görevler alacaklar.

Burgan Bank İş Başvuruları

11 Kasım 2017 tarihine kadar devam edecek olan Burgan Bank iş başvuruları ile ilgili bütün detaylara aşağıdaki bağlantıdan ulaşmak mümkündür.

http://www.kariyer.net/is-ilani/burgan-bank-a-s-nisantasi-sube-ticari-bank-portfoy-yoneticisi-1714377

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.