Ana SayfaEkonomi30 Bin Ön Başvurusu Olan Dap İzmir…

30 Bin Ön Başvurusu Olan Dap İzmir…

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bu içerikte neler var?

İstanbul’da birçok projeye imza atarak dikkatleri üzerinde toplayan Dap Yapı, şimdi de bu projelerden bir benzeri için İzmir’de harekete geçmeyi planlıyor. 700 konutluk dev bir proje için 400 milyon TL’lik bütçe ayıran Dap Yapı, Bornova’da yeni bir projeye imza atmak için hazırlanıyor. Şimdiden projeye 30 bin civarında ön başvurunun gelmesi, büyük bir şaşkınlığa neden olurken, ilerleyen günlerde bu sayının çok daha fazla bir şekilde artacağı belirtiliyor. Dap İzmir projesi, Ekim ayının sonuna kadar dairelerin dağıtılmasını sağlayacakken, birçok kişinin kira öder gibi ev sahibi olması planlanıyor. Küçük sayılabilecek dairelerin kendi kendine kira geliri ile kredisini ödeyebilecek olması, bu projenin en önemli avantajlarından biri olarak biliniyor. Öte yandan büyük daireler ise kredinin yarısından fazlasını ödeyerek, bu konuda iyi bir katkı sağlıyor.

Emlak Konut İki Katına Çıktı

İstmarina projesinin bulunduğu araziyi 1 milyar 335 milyon lira hasılat sözüyle Emlak Konut bünyesinden alarak kendi bünyesine katan Dap Yapı, Emlak Konut payı olarak ise 535 milyon lira ödemeye hazırlanıyor. Bununla birlikte Dap Yapı yetkililerinden olan Ziya Yılmaz ise AVM haricinde yapılan cironun 1.4 milyar lira seviyelerinde olduğunu ve bu durumun giderek artarak, 3 milyarın üzerinde ciro beklediklerini ifade etti. Öte yandan konutlarda fiyat artışının da olduğunu belirten Yılmaz, metrekare fiyatı olarak 5 bin 400 TL üzerinden satış yapıldığını ifade etti. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.