Ana SayfaGündem30 Türk Firması Amerika’da Dükkan Açtı! Aylık Kira 145 Bin Dolar!

30 Türk Firması Amerika’da Dükkan Açtı! Aylık Kira 145 Bin Dolar!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye Ticaret Merkezi bünyesindeki birimlerden dördüncüsü New York’taki prestijli merkezlerden Manhattan’da hizmete açıldı. 4 farklı sektörden 30 firmanın yer aldığı merkez 5. Cadde’de hizmete girdi.

Aylık Kirası 145 Bin Dolar

Ekonomi Bakanlığı tarafından sağlanan destekler dahilinde 2017 yılı içinde Dubai, Tahran, Chicago’da merkezler açan, kısa adı TTM olan Türkiye Ticaret Merkezi bu merkezlerin dördüncüsünü Manhattan’da açtı. Merkezde hazır giyim, ev tekstili, contrat business ve halı gibi ürünlerin bulunduğu 4 sektörden 30 civarında firmanın yer aldığı TTM’nin merkezine aylık 145 bin dolar kira ödenecek. Bu firmaların arasına ayakkabı ve deri sektörünün de katılmasından sonra Türkiye Ticaret Merkezi’nin New York’taki merkezinde yer alan firma sayısının 40 civarına ulaşması bekleniyor.

Açılışı Ekonomi Bakanı Yaptı

Türkiye Ticaret Merkezi tarafından hayata geçirilen yeni merkezin açılışını Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci yaptı. Zeybekci’ye; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte Amerika gezisinde olan Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker de eşlik etti.

New York Vahşi Bir Kapitalizm Merkezi

Nihat Zeybekci açılışta bir konuşma yaparak ABD’nin New York kentinin yıllık gelirinin 1.4 trilyon civarında olduğunu, bu rakamın Rusya’nın milli gelirinden de fazla olduğunu, Türkiye’nin milli gelirinin ise 870 milyar dolar olduğu düşünülürse 20 milyon nüfusa sahip olan bu kentin sahiden dünyanın merkezi olduğunun anlaşılabileceğini, ancak New York’un aynı zamanda kötü örnek olan vahşi bir kapitalizm merkezi haline de getirildiğini söyledi.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.