Ana SayfaBanka İş İlanlarıŞekerbank Müşteri Temsilcisi Yeni Personel Alımı!

Şekerbank Müşteri Temsilcisi Yeni Personel Alımı!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Son dönemlerde piyasalarda hızlı yükselişe geçen Şekerbank yeni personel alımları yapıyor. Genişleyen kadrosu için İşletme Bankacılığı Müşteri Temsilcisi arayışına giren bankanın Müşteri Temsilcisi pozisyonu için kriterlerini haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Şekerbank’ın Anadolu Bankacılığı misyonuna uyum sağlayabilecek İşletme Bankacılığı Müşteri Temsilcisi adayları, bankanın dinamik yapısına ayak uydurabilecek, kariyerini bankacılık sektöründe ilerletme amacında olan adaylar arasından seçilecek.

Şekerbank Personel Alımları

İşletme Bankacılığı Müşteri Temsilcisi pozisyonuna başvuracak adaylar, Şekerbank yeni personel alımı iş başvurusu genel kriterleri doğrultusunda, üniversitelerin lisans düzeyinde eğitim veren bölümlerinden, özellikle İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri bölümlerinden mezun kişiler olması gerekmektedir. İlgili pozisyon için deneyimli personel arayışında olan banka işe alımlarda en az 3 yıllık işletme bankacılığı deneyimi olan, portföy yönetimi konusunda tecrübeli adaylara öncelik verecek. Takım ruhuna uyum sağlayabilecek, iletişimi güçlü, satış konusunda kendine güvenen, hedef odaklı satış yapabilecek, esnek çalışma saatlerine alışık ve erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış adaylar arasından işe alım yapacak.

Şekerbank Deneyimli Personeller Arıyor

Şekerbank müşteri temsilcisi iş başvurusu yapan adaylardan deneyimli olanlara öncelik verecek ve işe kabul edecek. İşe alınan personellerin asli görevleri arasında banka ürünlerinin müşterilere tanıtılması, pazarlama ve satışının gerçekleştirilmesi, verilen hedeflere uyularak verimliliğin arttırılması, müşteri portföyünün genişletilmesi, yeni müşterilerin kazandırılıp kalıcı çözümler üretilmesi  bulunuyor.

Orta Düzey Yönetici pozisyonunda işe alınacak olan banka müşteri temsilcisi iş başvurusu yapacak adaylar Şekerbank’ta sürekli ve tam zamanlı olarak satış departmanın görev yapacaklar.

Şekerbank İş Başvuruları                      

Şekerbank iş başvuruları ile ilgilenen adaylara küçük bir hatırlatma ekleyelim. Bu pozisyonun son başvuru tarihi 21 Eylül 2017’dir. Detaylı bilgi almak isteyen ya da banka müşteri temsilcisi iş başvurusu yapmak isteyenler aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/sekerbank-isletme-bankaciligi-musteri-temsilcisi-sarigazi-1837859

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.