Ana SayfaGündemYapı Kredi Bankası 20.000 TL Kefilsiz Taşıt Kredisi!

Yapı Kredi Bankası 20.000 TL Kefilsiz Taşıt Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Yapı Kredi Bankası taşıt kredisi kullanımı oldukça kolay olmakla birlikte banka tarafından kredi faiz oranları da her bütçeye uygun hale getirilmiştir.

Yapı Kredi En Uygun Taşıt Kredisi

Yapı Kredi Bankası ikinci el taşıt kredisi olarak da kullanılabilen bu kredi kampanyası sıfır araçlar için de geçerlidir. 10 yaşa kadar olan ikinci el araçlarda kefilsiz, ekspertiz ücreti ödemeden kullanılan Yapı Kredi Bankası taşıt kredisi için 48 aya kadar vade seçeneği bulunmaktadır. Bireysel taşıt kredisi kullanarak istediği araca sahip olmak isteyenler için uygun hale getirilmiş olan bu kredi kampanyasına online taşıt kredisi başvurusu yapılabilmektedir. Yapı Kredi Bankası mobil şubeden, bankanın web sitesinden yapılabilen online başvuruların yanı sıra en yakın banka şubesine giderek de bu krediden yararlanmak mümkündür.

Yapı Kredi Bankası Taşıt Kredisi için Gerekli Evraklar

Bankaların en uygun taşıt kredileri içinde yer alan Yapı Kredi Taşı kredisi için başvurusu yapan herkesten nüfus cüzdanı ve gelir belgesi istenmektedir. Gelir belgesi olarak çalışanlar son 2 ay ait maaş bordrolarının güncel halini ya da çalıştıkları şirketin antetli kağıdına yazılmış, kaşelenip yetkililer tarafından imzalanmış maaş yazısı, şirketin vergi levhası ve imza sirkülerini; serbest meslek sahipleri vergi levhalarının güncel halini; emekliler emekli maaş hesap cüzdanlarının fotokopisini; eğer kira gelirleri varsa kira kontratı ve tapuyu ibraz edebilirler.

Düşük faizli taşıt kredi başvurusu yaparak bu kampanyadan yararlanmak isteyenlerden ayrıca su, elektrik, doğalgaz, telefon gibi faturalardan biri, kredi sahibi adına düzenlenmiş olan güncel adres bilgisi belgesi de istenmektedir. Sıfır kilometre taşıt kredisi kullananlardan aracın proforma faturası ve asık fatura, ikinci el taşıt kredisi kullananlardan da aracın ruhsatı ve en çok 15 gün öncesinde alınmış araçlar için noter tasdikli satış sözleşmesi istenmektedir.

20.000 Lira Taşıt Kredisi

Yapı Kredi Bankası 20.000 lira taşıt kredisi başvurusu yaparak başvurusu onaylanan ve bu krediyi 24 ayda geri ödemek isteyen bir müşteriye yüzde 1.27 aylık faiz uygulanır. Aynı müşterinin aylık kredi taksitleri 1.001 lira olurken kredi bitiminde ödemiş olacağı toplam tutar da 24.024 lira olarak hesaplanabilir.  

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.