Ana SayfaKredilerING Bank’tan Emeklilere Özel 10.000 Lira İhtiyaç Kredisi!

ING Bank’tan Emeklilere Özel 10.000 Lira İhtiyaç Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Emekli maaşını ING Bank’tan alan ya da taşıma işlemi yaparak almaya başlayan kişilere özel 10.000 lira ihtiyaç kredisi kampanyası nakit ihtiyaçlarının karşılanması için en uygun hale getirilmiş.

Emekli Kredisinin Özellikleri

ING Bank emekliye ihtiyaç kredisi imkanı sağlayarak para sıkıntılarını gidermelerini sağlıyor. 36 ay vade olanağı bulunan bu kredi kampanyasından yararlanan emeklilere yüzde 1.44 oranında aylık faiz uygulanmaktadır. ING Bank uygun faizli ihtiyaç kredisi olarak da adlandırılabilecek bu kredi seçeneğinde tahsil edilen kredi tahsis ücreti toplam kredi tutarının yüzde 0.5’inden fazla olmaz.

ING Bank’tan Kredi Kullanan Emeklilere 3 Adet Çeyrek Altın

Emekli maaşını ING Bank’a taşıyan ve 10.000 lira ve üzerinde kredi imkanından yararlanan kişiler 3 adet çeyrek altın kazanıyorlar. Bu kredi sadece 36 ay vade için geçerlidir. ING Bank emekli kredisi kullanmak isteyen kişiler bankanın internet şubesinden online emekli kredisi başvurusu yapabilecekleri gibi, en yakın ING Bank şubesine giderek de başvuru yapılabilir.

ING Bank ihtiyaç kredisi ile ilgili bildirdiği faiz oranlarında, kampanya içeriklerinde değişiklik yapma, gerekli gördüğü hallerde kefil ya da gelir belgesi isteme hakkına ve uygun görmediği durumlarda krediye onay vermeme hakkına sahiptir.

10.000 Lira emekli İhtiyaç Kredisi        

ING Bank 10.000 lira ihtiyaç kredisi başvurusu yaparak bu krediyi 36 ay vadede ödemek isteyen bir emeklinin kredisi onaylandığı takdirde krediye uygulanan aylık faiz oranı yüzde 1.44 ve kredinin aylık taksitleri 375 lira olur. Bu tutar ve vadedeki yıllık sigorta masrafı 164 lira, kredi tahsis ücreti 50 liradır. Aynı kredinin yıllık maliyet tutarı yüzde 23.2694 olup, kredi bitiminde ödenmiş olan toplam tutar da 13.500 liradır. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.