Ana SayfaKredilerFibabanka Günde 10 TL’ye 10.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Fibabanka Günde 10 TL’ye 10.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Fibabanka uygun ihtiyaç kredileri arasında bulunan bu kredi kampanyası ile günde 10 liraya nakit ihtiyaçlarına çözüm üretilebiliyor.

Fibabanka İhtiyaç Kredisi Başvurusu

Bankaların uygun faizli kredileri ile ilgilenen ve çeşitli harcamaları için paraya ihtiyacı olan kişiler Fibabanka ihtiyaç kredisi başvurusu yaparak bu kampanyadan faydalanabilirler. SMS ile kredi başvurusu şeklinde kullanılabilen bu krediye aynı zamanda bankanın web sitesi yoluyla da başvuru yapılabilir. Şubeden kredi başvurusu yapmak isteyenler ise en yakın banka şubesine gidip müşteri temsilcileri aracılığıyla kredi başvurularını yapabilirler.

SMS ile yapılan başvurularda en fazla 20.000 liraya kadar kredi kullanılabilmektedir. Daha fazla nakit ihtiyacı olanlar bankanın web sitesinden ya da Fibabanka şubelerinden başvurularını yapmak durumundadırlar.

Fibabanka En Uygun İhtiyaç Kredisi

Fibabanka ihtiyaç kredisi başvurusu yaparak bu kredi kampanyasından yararlanmak isteyen kişilerin başvuruları değerlendirmeye alınarak kredi kullanımlarında bir engel görülmediği takdirde kredileri sağlanır. Fibabanka ihtiyaç kredisi masrafları dahilinde bu kredi seçeneğinde kredinin toplam tutarının yüzde 0.5’i oranında kredi tahsis ücreti alınmaktadır. Kredi kullanımından doğan diğer masraflar ise vergiler ve yapılan hayat sigortasının masraflarıdır. Sigorta tutarı kredinin vadesi ve miktarı, kişinin genel durumu gibi özelliklere göre değişir.

Fibabanka 10.000 Lira İhtiyaç Kredisi

Fibabanka 10.000 lira ihtiyaç kredisi başvurusu yapan ve bu krediyi 48 ayda ödemek isteyen bir müşteriye aylık yüzde 1.33 faiz uygulanır. Bu tutar ve vadedeki kredinin aylık taksitleri 299.80 lira olurken, alınacak ücretlerin toplamı da 375.50 liradır. Aynı kişi kredi bitiminde toplam olarak 14.390,40 lira ödemiş olur. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.