Ana SayfaBanka İş İlanlarıKuveyt Türk Katılım Bankası Tecrübeli Personel Alımları!

Kuveyt Türk Katılım Bankası Tecrübeli Personel Alımları!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Kuveyt Türk Katılım Bankası yeni personel alımları ile bilgi Teknolojileri Kalite Güvence Mühendisi pozisyonunda işe alımlar gerçekleştirilecek. Bu haberden bankanın personel alımlarında belirttiği tüm detaylara ulaşılabilir.

Tecrübeli Banka Personelleri Aranıyor

Kuveyt Türk yeni eleman alımı iş başvurusu yapacak olan adayların 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, MIS veya belirtilen bölümlere benzer bölümlerden mezun olmaları isteniyor. Kuveyt Türk personel alımı iş başvurusu yapmak isteyen adayların ayrıca ileri düzeyde İngilizce biliyor olması da gerekiyor. Daha önce görev aldığı pozisyonların risk yönetimi, Bilgi Teknolojileri deneyimi, süreç geliştirme ile ilgili pozisyonlar olması tercih edilen adayların aynı zamanda bildirilen konularda kendileri için kariyer hedefleri belirlemiş olması da tercih sebepleri arasında yer alıyor.

Kuveyt Türk Yeni Personellerde Aranan Diğer Özellikler

Banka deneyimli personel iş başvurusu yaparak Kuveyt Türk Katılım Bankası’nda çalışma talebini ilgili departmana ileten adaylar arasında yapılan değerlendirme sonucu iş görüşmesi mülakatı alan kişiler birebir görüşme için davet edilecektir.

Bu süreç sonunda başarı gösteren ve banka tarafından işe alımı gerçekleştirilen yeni personellerin stres yönetiminde başarılı, ekip çalışmasına ayak uydurabilecek olan, analitik düşünce yapısı sahibi, öğrenmeye, gelişime ve yeniliklere açık olan, iletişim yeteneği gelişmiş, insanlarla sıkıntısız ilişkiler kurabilen, iş disiplinine ve dökümantasyon bilgisine sahip kişiler olması istenirken, banka yeni personel alımları iş başvurusu yapacak olan erkek adayların da askerlik görevlerini tamamlamış ya da en az 3 yıl süreyle tecilli olmaları gerekmektedir.

Kuveyt Türk Katılım Bankası İş Başvuruları

Kuveyt Türk yeni personel iş başvurusu yapacak olan kişiler için banka tarafından belirtilen son başvuru tarihi 12 Ekim 2017. Banka deneyimli personel iş başvurusu yapmak isteyen kişiler işin tanımaz dair bütün ayrıntılara aşağıdaki bağlantıdan erişebilirler. Aynı bağlantıdan aynı zamanda iş başvuruları da gerçekleştirilmektedir.

http://www.kariyer.net/is-ilani/kuveyt-turk-katilim-bankasi-a-s-bt-kalite-guvence-muhendisi-1750400

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.