Ana SayfaBanka İş İlanlarıAnadolubank Ticari Bankacılık Yeni Personel Alımları!

Anadolubank Ticari Bankacılık Yeni Personel Alımları!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Anadolubank’ın yeni personel alımları kapsamında Ticari Bankacılık Portföy Yöneticiliği pozisyonuna işe alım gerçekleştirilecek. Banka eleman alımı ile ilgili bütün detaylar ve başvuru koşulları haberimizde yer alıyor.

Üniversite Mezunu Banka Personeli Alımı

Anadolubank yeni eleman alımları şeklinde yapılacak olan işe alımlarla ilgilenen ve başvuru yapacak olan adayların üniversitelerin bankacılık ile ilgili fakültelerinden mezun olması banka tarafından bildirilen öncelikli şartlar arasında bulunuyor. Daha önce banka şubelerinde görev almış olması istenen başvuru sahiplerinin ticari bankacılık hakkında bilgi sahibi olması ve bu alanda en az 5 yıl boyunca çalışmış olması da gerekiyor.

Anadolubank ticari müşteri temsilcisi iş başvurusu yapmak isteyen kişilerin banka ürünleri ve bankacılık mevzuatı konularına hakim olması, iş ile ilgili sorumluluklarının bilincinde olması, hareketli ve dinamik bir işte çalışmaya istekli, takım çalışmasına ayak uydurabilecek olması, banka tarafından belirtilen hedefler çerçevesinde satış gerçekleştirecek olması, satış alanında yetenek sahibi ve başarılı olduğuna inanması da gerekiyor.

Banka müşteri temsilcisi iş başvurusu yapacak olan adayların ayrıca Krediler, Mali Analiz, Dış Ticaret ve Nakit Yönetimi Sistemleri konularına hakim ve bilgili olmaları da gerekiyor. B sınıfı ehliyetlerinin olması istenen adayların aktif olarak araç kullanabiliyor olması da Anadolubank tarafından aranan şartlar arasında bulunuyor.

Anadolubank pazarlama yöneticisi iş başvurusu yapacak olan erkek adayların ise askerlik görevlerini tamamlamış ve hiçbir ilişiklerinin kalmamış olması gerekiyor. Belirtilen özellik ve şartları yerine getirdiğini düşünen kişiler banka bünyesinde çalışmak üzere Anadolubank yeni personel iş başvurusu yapabiliyorlar.

Anadolubank İş Başvuruları                                       

6 Ekim 2017 tarihine kadar devam edecek olan Anadolubank iş başvuruları ile ilgilenen kişiler için aşağıdaki bağlantı paylaşılmıştır. Banka iş başvurusu yapmak ve daha daha detaylı bilgi sahibi olmak isteyenler bu bağlantıdan yararlanabilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/anadolubank-ticari-bankacilik-portfoy-yoneticisi-1849955

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.