Ana SayfaKredilerQNB Finansbank 5.000 Lira İhtiyaç Kredisi!

QNB Finansbank 5.000 Lira İhtiyaç Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

QNB Finansbank ihtiyaç kredileri uygun faiz oranları ile ihtiyaç sahiplerinin bu fırsattan yararlanmasını sağlıyor.

QNB Finansbank İhtiyaç Kredisi Başvurusu

Bankaların en uygun ihtiyaç kredileri arasında yer alan bu kredi kampanyası ile QNB Finansbank 3 ay erteleme imkanı da sunuyor. 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyenler SMS ile kredi başvurusu yapabiliyorlar. Sadece TC Kimlik numarası ile başvurulabilen bu krediye aynı zamanda QNB Finansbank internet şubesinden ya da bankanın cep şubesinden de online ihtiyaç kredisi başvurusu yapılabiliyor. Bankanın bu ihtiyaç kredisine uygulanan faiz oranları başvuru sahibinin kredi puanına göre değişiklik gösteriyor.

En Uygun İhtiyaç Kredisi Kampanyası                                

QNB Finansbank ihtiyaç kredisi başvurusu yaparak kredi kullanımına banka tarafından bir engel görülmeyen müşteriler için hayat sigortası şartı bulunmaktadır. Hayat sigortası poliçesi QNB Finansbank tarafından düzenlenebildiği gibi, kredi sahibi poliçesini başka bir firmada düzenletip QNB Finansbank’a ibraz da edebiliyor. Hayat sigortasının QNB Finansbank tarafından düzenlenmesi ile farklı yerde düzenlenmesi krediye faiz oranlarında farklılık şeklinde yansıyor.

Avantajlı ihtiyaç kredisi kullanımında kredi sahipleri istedikleri takdirde 3 ay erteleyerek de ödeyebiliyorlar. Krediye uygulanan vade ise en fazla 48 ay olarak dikkat çekiyor. QNB Finansbank uygun ihtiyaç kredisinde kredinin toplam tutarı üzerinden yüzde 0.5 oranında kredi tahsis ücreti tahsil edilmektedir. Kredinin diğer masrafları arasında sigorta prim ücreti ve vergiler bulunmaktadır.

5.000 Lira İhtiyaç Kredisi                                           

QNB Finansbank 5.000 lira ihtiyaç kredisi başvurusu yaparak kredisi onay alan ve krediyi 48 ayda ödemek isteyen bir kişinin aylık kredi taksitleri 147.63 lira, krediye uygulanan aylık faiz oranı yüzde 1.27 olurken, kredi bitiminde ödenmiş olan toplam tutar ise 7.086,24 liradır. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.