Ana SayfaGündemÖSYM 2016 KPSS Sonucuna Göre Bilişim Personelleri Alıyor!

ÖSYM 2016 KPSS Sonucuna Göre Bilişim Personelleri Alıyor!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

ÖSYM tarafından yapılacak olan personel alımları ile 2016 KPSS sonucuna göre sözleşmeli olarak 14 bilişim personeli işe alınacak.

ÖSYM Personel Alımları

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) bünyesindeki Bilgi Güvenliği ve Yönetimi Daire Başkanlığı’nda görev verilmek üzere 2016 KPSS yani Kamu Personeli Seçme Sınavı’na katılmış sözleşmeli bilişim personelleri aranıyor. İşe alımlarda ÖSYM tarafından 2016 KPSS sonuçları ve sözlü mülakat sonuçları dikkate alınacak. 14 kişi olarak gerçekleştirilecek olan istihdamla işe alınacak kişiler ÖSYM bünyesinde sözleşmeli olarak çalışacaklar. ÖSYM personel alımı başvurusu yapmak isteyen adaylar başvurularını Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin Ankara’da bulunan merkezine posta yoluyla yapabiliyorlar.

ÖSYM Sözleşmeli Bilişim Personeli Giriş Sınavı Duyurusu

Sözleşmeli Bilişim Personeli Giriş Sınavı Duyurusu, ÖSYM’nin resmi internet sitesinde yayınlandı. 23 Ekim 2017 tarihinde yayınlanan duyuruda ÖSYM Başkanlığı’na bağlı Bilgi Güvenliği ve Yönetim Daire Başkanlığı bünyesinde görevlendirilmek üzere 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavı’na girerek bu sınavda KPSSP3 puan türünde yüzde 70; yabancı dil puan türünde yüzde 30 toplamının esas alınacağı, sıralamanın bu esasa göre yapılacağı, en yüksek puan alan adaylardan başlamak suretiyle değerlendirme yapılacağı, 14 kişilik personel açığının 10 katına kadar adayın katılacağı kişiler arasından seçilerek sözlü sınava tabi tutulacağı, yapılacak olan sözlü sınavda başarı kaydeden kişiler arasından seçilecek 14 kişinin başarı sırasına göre belirleneceği bildirildi.

ÖSYM Personel Alımı Sınavına Giriş Şartları

ÖSYM personel alımı sınavına başvuru yapmak isteyen adayların ÖSYM’nin resmi sitesindeki duyurunun ekinde yer alan başvuru formunu bilgisayar ortamında eksiksiz bir şekilde doldurmaları, çıktısını alarak üzerine fotoğraflarını yapıştırarak imzalamaları gerekmektedir. ÖSYM sözleşmeli personel alımları ile ilgilenen kişilerin bu belgeyi ve sitede belirtilen diğer belgeler ile birlikte 23 Ekim 2017 – 6 Kasım 2017 tarihleri arasında ÖSYM’nin Ankara’daki merkezine posta yoluyla göndermeleri gerekmektedir.

ÖSYM bilişim personeli sınavı başvurusu yapacak olan adayların hazırlaması gereken belgeler ve Ankara’daki ÖSYM Başkanlığı’nın açık adresi aşağıda bağlantısı paylaşılan resmi web sitesinde yer almaktadır.

http://www.osym.gov.tr/TR%2c13445/osym-sozlesmeli-bilisim-personeli-giris-sinavi-duyurusu-23102017.html

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.