Ana SayfaGündemABank’ın Türkiye Ekonomisine 3 Aylık Katkısı 12 Milyar Lira!

ABank’ın Türkiye Ekonomisine 3 Aylık Katkısı 12 Milyar Lira!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

ABank tarafından açıklanan 2017 yılının üçüncü çeyreğine ait bilanço verilerine göre bankanın karı 71 milyon Türk Lirası olduğu öğrenildi.

ABank 71 Milyon Lira Kar Açıkladı

ABank’ın 2017 yılı üçüncü çeyreği finansal sonuçları açıklandı. Açıklanan verilere göre ABank’ın aktif büyüklüğü 17.6 milyar Türk Lirası’na yükselirken, bankanın mevduatları ise 9.5 milyar Türk Lirası’na ulaştı. Verilerde, ABank kredileri aracılığıyla Türkiye ekonomisine katkısının 12 milyar Türk Lirası olduğu, bankanın net karının da 71 milyon Türk Lirası’na yükseldiği bilgileri yer alıyor.

Mevduatları 9.5 Milyon Liraya Yükseldi

ABank kısa bir süre önce üst düzey yönetici kadrosuna dahil ettiği önemli isimlerle adından söz ettirmişti. Banka tarafından açıklanan konsolide olmayan sonuçlara göre, ABank’ın aktiflerinin büyüklüğü 2017 yılının üçüncü çeyreklik döneminde; 2016 yılının aynı dönemine göre yüzde 25 oranında artış sağlayarak 17.6 milyar Türk Lirası’na ulaştı. ABank tarafından kullandırılan kredilerden Türkiye ekonomisine sağlanan katkı 12 milyar Türk Lirası olurken, bankanın mevduatlarının hacminde de yüzde 31 oranında artış oldu ve toplam mevduatları 9.5 milyar Türk Lirası’na çıktı. ABank’ın net karı ise 2017 yılının ilk 9 ayında 71 milyon Türk Lirası oldu.

Müşteriye Yakın Olma Politikamız Başarı Getirdi

ABank Genel Müdürü Kaan Gür, açıklanan finansal sonuçlarla ilgili konuşarak, The Commercial Bank tarafından sağlanan destek ve ABank’ın müşteriye yakın olma politikası sayesinde olumlu sonuçlar almaya devam ettiklerini, 2017 yılında bankanın finansal sonuçlarında görülen pozitif yükselişin benimsenen müşteri odaklı çalışma sistemi sayesinde elde edildiğini, gelecek dönemlerde de bu anlayışla çalışmayı sürdürerek performanslarını daha da yukarı taşımaya ve Türkiye’ye katma değer yaratmaya devam edeceklerini söyledi. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.