Ana SayfaSigorta İş İlanlariAcıbadem Sigorta, Sigorta Satış Uzmanı Alımı Yapacak!

Acıbadem Sigorta, Sigorta Satış Uzmanı Alımı Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye’nin önde gelen sigorta şirketlerinden olan Acıbadem Sigorta, sigorta satış uzmanı alımı için personel alımı yapacağını duyurdu.

Sağlık sigortaları konusunda uzmanlaşmış bir kadroya sahip ve sağlık alanına yoğunluk gösteren tek kurum olma özelliği taşıyan Acıbadem Sigorta, sahip olduğu güçlü hissedar yapısı ve sigorta sektörüne yön veren uygulamaları ile birlikte Dünya genelinde en büyük ikinci entegre sağlık hizmetleri zincirinde yer alıyor.

Talep Edilen Genel Özellikler

Giderek hızlanan bir büyüme ivmesine sahip olan Acıbadem Sigorta, Sigorta Satış Uzmanı kadrosu için personel alımı yapacağını duyurdu. ‘Öğrenmeyi ve Öğretmeyi Seven’ mottosu ile personel arayışı içerisinde olan şirket, başvuru yapan kişilerin bankacılık-sigortacılık ön lisans bölümlerinden ya da üniversitelerin lisans eğitimi veren bölümlerinden mezun olmasına dikkat ederken, SEGEM sertifikası sahibi olan adayların bir adım önde olacağının bilgisini paylaşıyor.

Sigorta sektöründe çalışmak isteyen lise mezunları için en az iki yıllık tecrübe arayışı bulunduran Acıbadem Sigorta, düzgün bir diksiyona sahip, insan ilişkilerinde başarı gösteren, profesyonel bir duruşa önem veren, hem hedef, hem de müşteri odaklı olacak şekilde çalışmalarını yürütebilecek takım arkadaşları arıyor.

Şirket tarafından açılan sigortacı iş ilanında talep edilen özellikler arasında planlama yeteneği, organize etme yeteneği, yüksek iletişim becerileri yer alırken, firma erkek adaylar için askerlik görevinin tamamlanmış olmasına ya da en az 2 yıllık tecilli olmasına önem veriyor.

Yapılacak İşin Tanımı

Acıbadem Sigorta sağlık, hayat, ferdi kaza ve elementer sigorta ürünlerinin satışı konusunda görev alacak, ihtiyaç analizi yaparak müşterilerin istek ve beklentilerini karşılayabilecek çözümler üretecek, satış sonrası müşteriler ile iletişim kurarak memnuniyeti üst düzeyde tutacak sigorta satış uzmanı alımı gerçekleştirecek.

Firma tarafından 3 Kasım 2017 tarihinde açılan bu iş ilanına 12 Kasım 2017 tarihine kadar aşağıda yer alan bağlantı vasıtası ile iş başvurusu yapabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/acibadem-grubu-sigorta-aracilik-hizmetleri-a-s-sigorta-satis-uzmani-bolgeler-1871430

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.