Ana SayfaGündemAkbank’tan İnternet Alışverişlerinde Kredi İmkanı!

Akbank’tan İnternet Alışverişlerinde Kredi İmkanı!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Akbank Direkt’ten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tolga Ulutaş, internet ve mobil bankacılık alanlarında Akbank tarafından önemli bir ayrıcalık yakalandığını açıkladı.

Online Alışverişlerde Kredi İmkanı

Türk bankacılık sektörüne liderlik ettiklerini söyleyen Tolga Ulutaş, internet bankacılığı ve mobil bankacılık alanlarında Akbank’ın rakiplerinde göre önemli bir ayrıcalık yakaladıklarını, bankanın uygulamalarından olan internetten yapılan alışverişlerde kredi kullanarak ödeme yapılmasının müşterilerine 48 aya varan vade imkanları sağladığını, Akbank Direkt’in sahip olduğu ileri teknoloji ile mobil ve internet bankacılığında bir ayrıcalık yakalandığını söyledi.

Yılda 1 Milyon Müşteri Sisteme Dahil Oluyor

Akbank Direkt Öde uygulaması ile banka müşterilerine çifte fırsat sunuluyor. Online alışveriş yapan müşteriler ödemelerini kredi kullanarak ya da banka hesaplarından havale yaparak ödeyebiliyorlar. Akbank Direkt’in müşterilerine sağladığı avantajlar sayesinde yıllık olarak 1 milyon kişinin sisteme dahil olması da sağlanmış oluyor.

Akbank’ı Müşterilerin Cebine Taşıyoruz

Akbank Direkt’ten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tolga Ulutaş, mobil cihazlar ve mobil bankacılık sayesinde Akbank’ın müşterilerinin cebine taşındığını, böylece kullanıcıların zamandan tasarruf etmesinin sağlandığını, mobil bankacılıktaki yeni teknolojilerin kısa süre içinde müşterilerine yansıtıldığını, teknoloji alanındaki gelişmelerin kısa sürede uyarlanmasından dolayı Akbank’ın bankacılık sektöründe lider olduğunu da söyledi.

Akbank Direkt Mobil Ayda 19 Kez Ziyaret Ediliyor

Tolga Ulutaş, Türk bankacılık sektöründe de dünyada olduğu gibi dijitalleşme sürecinin devam ettiğini, 2015 yılında dünya genelinde mobil internet kullanan kişi sayısı 1.9 milyar kişi olarak kaydedilirken, 2020 yılında bu sayının 3 milyara ulaşmasının hedeflendiğini, finans ile ilgili servislerin müşteriye ulaşan yolun olmazsa olmazlarından olduğunu, banka – müşteri ilişkileri açısından önemli olduğunu, Akbank’ın da bu durumu avantaja çevirdiğini, Akbank Direkt Mobil kullanıcılarının aylık olarak ortalama uygulamayı 19 kez ziyaret ettiklerini de sözlerine ekledi. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.