Ana SayfaEkonomiAltın Fiyatları Bugün Ne Durumda?

Altın Fiyatları Bugün Ne Durumda?

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Altının gram fiyatı bugün 159.9 liradan işlem görürken, çeyrek altının fiyatı 262 lira oldu. Cumhuriyet Altını ise 1.070 liradan alıcı buluyor.

Altın Fiyatları Dün Zirve Yapmıştı                                                 

Bugün altının gram fiyatı güne yükseliş kaydederek başladı. Daha sonra bir miktar gerileyen altının gram fiyatı 159.9 liraya geriledi. Altın fiyatları dün ons altının değer kazanmasına ve döviz kurundaki kazançlarına paralel bir seyir izlemiş ve tüm zamanların rekor seviyesine ulaşmıştı. Altının gramı dün 160.6 liradan işlem görmüştü. Bu seviyede bir süre kalan altın fiyatları bir süre sonra düşüşe geçmeye başladı. Yüzde 02.3 oranında düşüş kaydeden altının gramı dün günü 159.2 liradan kapatmıştı.

Bugün altın fiyatları güne sabah saatlerinde yükselişle başladı. Bu sabah saat 10:00 civarında yüzde 0.40 oranında değer kazanarak 159.9 lirada denge buldu. Aynı saatte Kapalıçarşı’da çeyrek altının fiyatı 262 liradan işlem gördü. Kapalıçarşı’da Cumhuriyet altının fiyatı da 1.070 lira olarak seviye buldu.

Asya Piyasalarında Altın

Asya piyasalarında bugün sabah saatlerinde alıcısı bol bir seyir izleyen altının ons fiyatı dünkü kapamışa göre yüzde 0.20 oranında yükseldi ve 1.283,47 dolardan alıcı buluyor.

Ekonomi analistleri, dün doların 3.90 Türk Lirası olması, altının ons fiyatının da 1.285 dolardan işlem görüyor olmasının altının gram fiyatının tarihi zirveleri zorlamasına neden olduğunu, doların Türk Lirası karşısında gerileme kaydetmesinin altın fiyatlarında da sert düşüşler görülebileceğini, teknik açıdan bakıldığında altının 157.5 Türk Lirası’nda destek, tarihi zirve rakamı olan 160.6 Türk Lirası’nda da direnç olarak takip edilebileceğini söylüyorlar. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.