Ana SayfaBanka İş İlanlarıYapı Kredi Bankası Deneyimli Yeni Personel Alımları!

Yapı Kredi Bankası Deneyimli Yeni Personel Alımları!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Yapı Kredi Bankası yeni personel alımları kapsamında Sistem Mühendisi olarak görev verilmek üzere işe alımlar gerçekleştirilecektir. Banka personel alımları ile ilgili bütün ayrıntılar haberimizde yer almaktadır.

Yapı Kredi Bankası Deneyimli Personel Alımı

Banka elemanı iş başvurusu yapmak isteyen adayların 4 yıllık lisans eğitimi veren üniversitelerin Elektronik Mühendisliği ya da Bilgisayar Mühendisliği bölümlerinden mezun olmaları gerekiyor. Yapı Kredi eleman alımı iş başvuruları ile ilgilenen kişilerin aynı zamanda ileri seviyede İngilizce bilgisi sahibi olması, sızma testleri ile ilgili minimum 1 ya da 2 yıl olmak üzere daha önceden deneyim kazanmış olması, bankacılık alanında çalışmış olması, Linux ve Microsoft işletim sitemleri hakkında bilgisinin olması, Network alanında bilgili olması da ;Yapı Kredi Bankası tarafından istenenler arasında yer alıyor.

Bankanın Yeni Personellerde Aradığı Diğer Nitelikler

Yapı Kredi Bankası deneyimli eleman alımı şeklinde gerçekleştirilecek olan işe alımlara başvuru yapacak erkek adayların askerlik görevlerini bitirmiş olmalarını istiyor. Başvuru sahiplerinin ayrıca bankacılık mesleğine ait etik kurallara uyarak çalışıyor olması, analitik düşünebiliyor olması, ekip çalışmasına uyum gösterebilecek olması, yazılı ve sözlü iletişimde sorun yaşamıyor olması, işi ile ilgili aldığı sorumluluklarının bilincine varması, planlı olarak ve düzenli çalışma şeklini benimsemiş olması, raporlama biliyor olması, yeni teknolojilere ayak uydurabiliyor olması, gelişim ve öğrenmeye açık olması da banka yeni personellerinde aranan nitelikler arasında bulunuyor.

Yapı Kredi Bankası İş Başvuruları                    

Yapı Kredi Bankası iş başvurusu yapacak olan kişiler için işin ayrıntılı tanımı aşağıdaki bağlantıdadır. Banka iş başvuruları 25 Aralık 2017 tarihine kadar kabul edilecektir. Başvuru yapmak ve diğer ayrıntıları öğrenmek isteyenler bu bağlantıdan yararlanabilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/yapi-kredi-sistem-muhendisi-guvenlik-1903591

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.