Ana SayfaGündemBurgan Bank’tan Dijital Atılım!

Burgan Bank’tan Dijital Atılım!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Burgan Bank, Türkiye pazarında yeni bir banka olmasına rağmen teknoloji konusunda önemli atılımlar yapmaya devam ediyor. Müşteri ve çözüm odaklı çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen Burgan Bank, mobil bankacılık sistemini devreye soktu.

2017 yılı boyunca birçok başarılı finansal sonuç elde etmeyi başaran Burgan Bank, müşteri ve çözüm odaklı bankacılık anlayışı ile büyümesine devam ediyor. Bankacılık hayatında hem müşterilerinin çözümlere daha hızlı kavuşmasını sağlamak, hem de ürün çeşitliliğini sağlamak adına mobil bankacılık uygulamasını yayına alan Burgan Bank, iOS cihazlar için AppStore üzerinden, Android işletim sistemli cihazlar için de Google Play Store üzerinden hem cep telefonlarında, hem de tabletlerde kullanım sağlayacak.

Burgan Bank mobil bankacılık uygulaması sayesinde, Burgan Bank müşterileri artık haftanın her günü, her saati, diledikleri yerden mobil bankacılık uygulaması sayesinde internet bankacılığı sayesinde sunulan birçok hizmetten fayda sağlayabilecek.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Burgan Bank Dijital Bankacılık Grup Başkanı Ufuk Dinç, dijital alanda yapılan yatırımın geleceğe yatırım olduğuna inanan Burgan Bank’ın, 2017 yılının başı itibariyle birçok önemli adım atmayı başardığını, dijital dönüşümü bankanın stratejisinin bir parçası haline getirdiklerini, Dijital Bankacılık Ekibi’nin oluşturulduğunu ifade etti.

Açıklamalarında; odaklı pazarlama, yazılım, veri analitiği için modelleme, dijital satış kanalları ve ürün geliştirme aşamalarını bir araya getirerek Dijital Bankacılık ekibini oluşturduklarını ifade eden Dinç, bu aşamasında öncelikli olarak mevcut müşteriler ve potansiyel müşterilerin yaşamlarını kolaylaştıracak uygulamalar için, Burgan Bank’ın sistemini geliştirmek olduğunu kaydetti.

Burgan Bank Mobil Uygulamasında Hangi İşlemler Yapılacak?

Dinç, yaptığı açıklamada cep telefonu ve tabletlerde kullanılabilecek olan mobil uygulama sayesinde para transferleri, döviz alımı, döviz satışı gibi temel hizmetler sunulurken, aynı zamanda kredi başvurusu yapmak ve onaylanan kredinin vadesiz hesap üzerinden transferinin gerçekleştirilmesi gibi konularda da mobil bankacılık uygulaması kullanılabilecek.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.