Ana SayfaBanka İş İlanlarıING Bank Yardımcı Personel Alımı Gerçekleştirecek

ING Bank Yardımcı Personel Alımı Gerçekleştirecek

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

ING Bank, iş başvurusu yapan adaylar arasından mobil satış yönetimi yetkili yardımcısı kadrosu için personel alımı gerçekleştirecek.

ING Bank, banka iş ilanı yayınladı. ING Bank tarafından yayınlanan personel alımı ilanında bankanın mobil satış yönetimi yetkili yardımcısı kadrosu için personel alımı yapılacağı belirtildi.

ING Bank Mobil Satış Yönetimi Yetkili Yardımcısı İçin Gereken Nitelikler

ING Bank iş başvurusu yapacak olan adayların İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden mezun olmuş olmalarına önem veriyor. Adayların SEGEM Belgesi’ne sahip olmasını önemseyen ING Bank, sonuç ve müşteri odaklı çalışma gerçekleştirebilecek bankacı adaylarının iş başvurusu yapmasını talep ediyor.

İletişim becerileri yüksek ve stres ile başa çıkabilen adayların ING Bank personel alım ilanına başvuru yapmasını bekleyen banka, adayların iş motivasyonunun yüksek olmasına da önem veriyor.

ING Bank tarafından talep edilen iş başvurusunda gerekli nitelikleri sağlamanız halinde bankaya iş başvurusu yapabilirsiniz. İş başvurusu aşamasında iletişim bilgilerini doğru bir şekilde yazmanız, yapacağınız iş başvurusunun sonucunu öğrenme aşamasında yardımcı olacaktır.

Yapılacak İşe Ait Detaylar

ING Bank, mobil satış yönetimi yetkili yardımcısı kadrosu için işe alım gerçekleştirilecek olan adayların sahada banka ait ürünleri kullanarak, potansiyel müşterilerin ihtiyaçlarını belirleyip, bu ihtiyaçlar doğrultusunda satış gerçekleştirerek ING Bank’a yeni müşteriler kazandırmalarını talep ediyor. Mevcut müşteriler için de, müşterilerin doğan ihtiyaçları doğrultusunda yeni ürün satışı gerçekleştirmek talebinde bulunan banka, müşteri başına kârlılık ve ING bank çapraz alış oranının artırılması konusunda çalışmalar talep ediyor.

ING Bank tarafından 22 Kasım 2017 tarihinde açılan bu iş ilanına aşağıda yer alan bağlantıyı kullanarak 20 Ocak 2018 tarihine kadar iş başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/ing-bank-mobil-satis-yonetimi-yetkili-yardimcisi-1921654?

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.