Ana SayfaGündemAnadolubank’ta Önemli Atama!

Anadolubank’ta Önemli Atama!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bu içerikte neler var?

Anadolubank Ticari ve İşletme Bankacılığı alanında Genel Müdür Yardımcılığı görevi için önemli bir atama gerçekleştirdi. Bankanın bahsi geçen kadrosu için İsmail Atakan Özgüney atandı.

Türkiye’de bankacılık sektöründe önemli bir konuma sahip olan ve müşteri portföyünü her geçen gün geliştiren Anadolubank, Ticari ve İşletme Bankacılığı Genel Müdür Yardımcılığı pozisyonu için İsmail Atakan Özgüney’in atamasını gerçekleştirdi.

1997 yılında özelleştirme ile satın alınan Anadolubank, HABAŞ Grubu ile 3 şube ile yola çıktı. Müşterilerinin sahip oldukları ihtiyaçları ve gereksinimleri ön planda tutarak yenilikçi ve yaratıcı çözümler üretmekte olan Anadolubank, nitelikli hizmet prensibi ile çalışmalarına devam ederken, kısa sürede dikkat çeken bir başarı göstererek hem şube ağını, hem de müşteri portföyünü önemli ölçüde genişletmiş durumda. Yurt içinde birçok başarılı çalışmaya imza atan Anadolubank, aynı zamanda uluslararası pazardaki itibarını da kurduğu karşılıklı iş birlikleri ve verimli ilişkiler sayesinde her geçen gün güçlendirmeye devam ediyor.

Anadolubank sahip olduğu pazarlama stratejisinde gösterdiği başarı, teknoloji alanında sahip olduğu yüksek altyapı kalitesi ve uzman kadrosu sayesinde uzman bir muhabir banka ağır oluşturarak, yüksek iş potansiyeli sağlamakta olan bölgelere kolay bir ulaşım sağlamak ile, dış ticaret hacmini de her geçen gün artırmayı başarmaktadır.

İsmail Atakan Özgüney Kimdir?

1974 yılında doğmuş olan İsmail Atakan Özgüney, 1994 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi bölümünden mezun olduktan sonra uzun süre Etibank’ta ve Anadolubank’ta çeşitli pozisyonlarda aktif görevler üstlendi. İlgili bölümlerde Bölüm Başkanlığı görevlerini yürüten İsmail Atakan Özgüney, aynı zamanda evli ve 1 çocuk babasıdır.

İsmail Atakan Özgüney, Anadolubank Ticari ve İşletme Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı kadrosuna 24 Kasım 2017 tarihi itibariyle atanmış olup, kariyerine devam edecek.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.