Ana SayfaGündemEngelsiz Bankacılığın Öncüsü Yapı Kredi Bankası!

Engelsiz Bankacılığın Öncüsü Yapı Kredi Bankası!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Yapı Kredi Bankası tarafından 2008 yılında bankacılık sektörünün hem ilki, hem de en kapsamlısı olarak başlattığı Engelsiz Bankacılık Programı, tüm hızıyla devam ediyor.

Bankacılık sektörünün engelsiz bankacılık programlarından ilki 2008 yılında Yapı Kredi Bankası tarafından başlatıldı. “Herkese eşit bankacılık” mottosu ile programı başlatan Yapı Kredi, sektörün en kapsamlı engelsiz bankacılık programını yürütmeye devam ediyor.

ATM’ler Engelsizleşiyor!

2017 yılının ilk 9 aylık sürecinde ülke genelindeki ATM’lerin yüzde 56’lık kısmını engelsiz ATM’ye dönüştüren Yapı Kredi Bankası, engelli çalışan sayısını da 532 kişiye ulaştırdı. Engelli vatandaşlara yönelik olarak müşteri iletişim merkezi, online chat hizmeti, banka şubelerinde sıra önceliği ve mobil uygulamalar için inovasyonları hayata geçiren Yapı Kredi Bankası, engelsiz bankacılık alanında öncülüğünü sürdürüyor.

EngelsizBankacilik.com.tr adında bir internet sitesi açılışı gerçekleştiren Yapı Kredi Bankası, engelli vatandaşların finans uygulamalarına olan erişimini kolaylaştırmak, daha rahat bir kullanım ortamı sağlamak hedefine emin adımlar ile ilerliyor. Görme engelli müşterilerin sesli komutlar ile işlem yapmasını kolaylaştıran banka, işitme engelli müşterilerin ise online hizmet uygulaması ile destek almasına ortam yaratıyor.

İlk Sesli ATM Yapı Kredi’den!

Sektörde sesli işlem özelliği taşıyan ATM’leri ilk kez kullanıma sunan Yapı Kredi Bankası, bu özelliğini ülke genelindeki tüm ATM’lere entegre etmeye devam ediyor. 2017 yılı itibariyle engelsiz ATM sayısını 2 bin 384 rakamına çıkartan Yapı Kredi Bankası, 2014 yılından bu zamana kadar Yapı Kredi Bankacılık Akademisi’nde sunulan eğitim ile engelli vatandaşların istihdamına da olanak sağlarken, Home Agent uygulaması eşliğinde engelli vatandaşların evlerinden Yapı Kredi Müşteri İletişim Merkezi hizmeti vermelerine olanak sağlıyor.

İşitme Engelliler Federasyonuyla İş Birliği!

Yapı Kredi Bankası 2012 yılında İşitme Engelliler Federasyonu ile kurduğu işbirliği sayesinde hayata geçirdiği “Konuşmak Elimizde” projesi ile, gönüllü olan şube çalışanlarının işaret dili eğitimi almalarına olanak sağlayıp, işitme engelli olan vatandaşların şubelerde aldıkları bankacılık hizmetini hem daha hızlı, hem de daha kolay bir şekilde çözüme ulaştırmasını hedefliyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.