Ana SayfaGündemAkbank Tek Seferde 250 Milyon Dolarlık Yatırımını Gebze'ye Yapıyor!

Akbank Tek Seferde 250 Milyon Dolarlık Yatırımını Gebze’ye Yapıyor!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

En yüksek teknoloji ile donatılan Akbank Veri ve Yaşam Merkezi, sosyal tesisler ve operasyon merkezini barındıracak. Proje, Akbank’ın bugüne kadar tek seferde gerçekleştirdiği en büyük yatırım olma özelliğini taşırken, aynı zamanda bu yatırım sayesinde Akbank kesintisiz ve üst kalite hizmet anlayışını bir adım ödeye taşımış olacak.

Tüm teknoloji yenilikleri ile donatılacak olan Akbank Veri ve Yaşam Merkezi için temel atma töreni gerçekleştirildi. Toplamda 250 milyon Dolar’lık bir yatırım olacak olan projede, Akbank tüm operasyonlarını yeni teknolojiler eşliğinde, haftanın her günü, her saati takip ederek, tüm müşterilerine kesintisiz bir hizmet vermeyi hedefliyor.

Tesis 2019 Yılında Hizmete Girecek

Hem kendi gelişimi, hem de Türkiye’de bankacılık sektörünün gelişimi için kompleks yatırımları hayata geçiren Akbank, 250 milyon dolarlık yatırımı için temeli Gebze Şekerpınar’da attı. Merkezin 2019 yılı içerisinde hizmete girmesi planlanırken, Akbank’ın tüm teknoloji altyapısı bu merkezde yer alacak. 3.000 kişilik çalışanına sosyal hizmet sunacak olan Akbank Yaşam Merkezi’nde 75 bin 486 metrekarelik bir alan üzerine kurulum gerçekleştirilecek.

Konu hakkında görüşlerini aktaran Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, bu yatırımın Akbank’ın Türkiye’nin geleceğine olan güvenini ve inancını gösterdiğini, Akbank’ın kurulduğu günden bu yana Türkiye’nin sürdürülebilir değer yaratması için yatırımlar gerçekleştirdiklerini, Türkiye’nin vizyonunu daima ileriye taşıyabilmek adına çalışmalar yaptıklarını ifade etti. Dijitalleşme trendinden en fazla fayda sağlayan sektörlerden bir tanesinin bankacılık sektörü olduğunu ifade eden Sabancı, hayata geçirilen bu yatırımın Akbank’ın tek seferde yaptığı en büyük yatırım olma özelliğine sahip olduğunu, bu yatırım ile birlikte hem bankacılık sektörünün, hem de Türkiye’nin geleceği için önemli bir adım atıldığını, hayata geçirilecek proje sayesinde Akbank müşterilerine kesintisiz bir şekilde hizmet verileceğini ve bilgi ve veri güvenliğinin güçlendirileceğini ifade etti.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.