Ana SayfaDiğer İş İlanlarıGıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, sözleşmeli personel alımları yapacak.

Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile sözleşmeli personel alımları yapacağını açıklayan Bakanlık, Veteriner Hekim pozisyonu ile alımları gerçekleştirecek.

İş İlanı Detayları

Bakanlığın iş ilanına başvuru yapacak adayların 657 sayılı kanun kapsamında 48. maddesinde yer alan genel şartların tümünün taşınmasını, başvuru yapıldığı tarihte 35 yaş ve altında olunması kriteri bulunup, adayların Veteriner Fakültesi mezunu olmaları gerekmektedir.

Başvuruda bulunacak erkek adayların askerlik hizmetlerini yerine getirmiş olmaları, askerlik çağına gelen bireylerin muvazzaf askerlik hizmetlerini yapmış ya da tecil ettirmiş yahut yedek sınıfa geçmiş olmaları istenmektedir.

Adaylar yapacakları görev kapsamında vardiyalı olarak çalışacak olup, bu çalışma sistemine uygun olmaları, vardiyalı çalışmak için engellerinin olmaması istenmektedir.  Yapılacak olan güvenlik soruşturması ya da arşiv araştırmasına ilişkin olarak sonuçların olumlu olması, görevlerini devamlı olarak yapabilmeleri için herhangi bir engellerinin olmaması, herhangi bir sosyal güvenlik kurumunda da emeklilik yahut yaşlılık maaşının alınmaması istenmektedir.

Başvuru esnasında adayların başvuru dilekçelerini, nüfus cüzdanlarının bir kopyasını, doğrulma kodunun yer aldığı ilgili KPSS puanının olduğu sınav sonuç belgesi, diplomalarının fotokopisini, son 6 aylık zamanda çekilmiş olan 2 tane vesikalık fotoğraflarını, sağlık raporlarını, sabıka kayıt belgelerini, erkek adayların ise askerlik ile ilişkilerinin olmadığını gösteren belgeyi getirmeleri gerekmektedir.

Başvurular Ne Zaman Son?

https://vskn.tarim.gov.tr/habur adresinde yer alan başvuru dilekçesi ve gerekli belgeler ile birlikte 19 Aralık tarihinin mesai bitimine kadar bireylerin Habur Veteriner Sınır Kontrol Noktası Müdürlüğü Habur Gümrük Sahası Silopi/ŞIRNAK adresine şahsi olarak başvurularını yapmaları gerekmektedir. Posta ya da mail ile yapılan başvurular geçersiz olup, başvuruların gecikmesinden Bakanlık sorumlu değildir.

Söz konusu iş ilanı ile ilgili daha detaylı bilgi almak için haberin sonunda verilen bağlantıdan yararlanabilirsiniz.

https://www.kamupersoneli.net/images/upload/d_24.pdf

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.