Ana SayfaEkonomiKOSGEB 2018'de Desteklerini Artıracak!

KOSGEB 2018’de Desteklerini Artıracak!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

KOSGEB, kendine ait bir işletme sahibi olmak isteyen ya da işletmesini büyütmek isteyenler için sağlamış olduğu desteği, 2018 yılında artırma planları yapıyor.

Küçük ve Orta Gelirli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), kendine ait bir iş yeri sahibi olmak isteyen ya da hali hazırda işletmekte olduğu iş yerini büyütme isteğinde olanlar için sağlamış olduğu destek ve hibe desteklerini 2018 yılı itibari ile artırma planları yapıyor.

KOSGEB Desteklerini Daha Çok Ulaştırabilmek Adına Çalışmalar Yürütecek

Yıllardır hükümet tarafından kendi işini kurmak ya da hali hazırda faaliyetlerini yürütmüş oluğu iş yerini büyütmek isteyen işletmeciler için KOSGEB kredisi gibi destek sağlanıyor. Devletin sağlamış olduğu bu destek programından pek çok işletme sahibi faydalanabiliyor. Fakat konu ile alakalı olarak elde edilen bilgilere göre KOSGEB, yeni yılda sağlayacağı destek kredilerinde artış yapmak üzere bir takım çalışmalar yürütüyor. KOSGEB tarafından sağlanan düşük faizli ya da faizsiz kredilerde de vatandaşlar için uygun ödeme seçenekleri düzenlenerek mağduriyetlerin en aza indirgenmesi planlanıyor.

Konuya istinaden yapılan açıklamalarda KOSGEB tarafından yürütülen hali hazırda 13 farklı programın mevcut bulunduğu ve faaliyetlerinin yürütüleceği ifade edilirken, ekonomiye katkı sağlamak adına uygulanan girişimcilik destek programları ve krediler için uygulanan faiz oranlarının değiştiği belirtildi. Yine buna benzer programlarda sağlanacak olan kredi desteğinin miktarı ya da hibe dilecek olan kısmının ne kadar olup olmayacağı ile beraber faiz oranlarının değiştiği de açıklandı.

Yine konuya istinaden elde edilen bilgilere göre, KOSGEB 2018 yılında kredi desteklerini artıracak ve söz konusu olan bu desteklerin daha fazla işletmeciye ulaştırılabilmesi adına çeşitli çalışmalar yapacak.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.