Ana SayfaBanka İş İlanlarıAkbank, Etkileşim Tasarımcısı Alımları Yapacak!

Akbank, Etkileşim Tasarımcısı Alımları Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Akbank, Kocaeli’de bulunan şubesine Kalite, Grafik Tasarım Bölümünde istihdam etmek için banka personel alımları yapacak.

Etkileşim Tasarımcısı alımı yapacağını açıklayan banka, başvuru yapacak adayların en az üniversite mezunu olmalarını, üniversitelerin ise ilgili bölümlerinden mezun olmalarını istemektedir.Bu bölümler, İnsan ve Bilgisayar Etkileşimi, Endüstri Ürünleri Tasarımı, Endüstri Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Matematik Mühendisliği ya da bunun gibi bölümlerdir.

2 Sene Deneyimlilik Şartı!

Bankacılık, telekom ya da e-ticaret sektörlerinde önceki dönemlerinden en az 2 sene tasarımcı olarak çalışmış olan adayların banka iş başvurusu yapmalarını isteyen banka, adayların tasarım ile prototip uygulamaları hakkında bilgi sahibi olmalarını, ileri seviyede kullanabiliyor olmalarını, kullanıcı odaklı tasarım yapmalarını, responsive, adaptive, tasarım metodolojileri, front endgeliştirme hakkında bilgi sahibi olmalarını, proaktif olarak projelere dahil olmalarını, zaman yönetimi konusunda başarılı olmalarını, projeleri zamanında, eksiksiz olarak tamamlayabilecek pozisyona uygun olmalarını istemektedir.

Banka personel alımları kapsamında kullanıcı ihtiyaçlarını, kullanıcı görüşmeleri, iş analizi, etnografi ve benzeri gibi yöntemler ile belirleme, kullanıcı davranışı, hedefleri ve motivasyonları çerçevesinde personelalarür etme, desktop, tablet ve mobil platformlar için wireframe oluşturma, bunun üzerinde de etkileşimli protatiplerin üretimini yapma işlerini yapacak olan adayların kullanıcıyı merkez alıp tasarım ve endüstri standartları kapsamında her zaman güncel kalabilme, her zaman araştırmacı, yeni fikirlere ve gelişime her daim açık, ekip çalışmalarında son derece başarılı, ekibe önem verme, ekip arkadaşları ve diğer insan ilişkilerinin iyi olması istenmektedir.

Etkileşim Tasarıcısı alımları kapsamında adayların aynı zamanda da ileri seviyede İngilizce biliyor olmalarını isteyen banka 10 Şubat 2018 tarihinden sonra alımları kapatacaktır.

Akbank tarafından ilgili iş ilanı detaylarına ve başvurusuna bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/akbank-etkilesim-tasarimcisi-1937044?

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.