Ana SayfaGündemVakıfbank’a 2 Ödül Birden!

Vakıfbank’a 2 Ödül Birden!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıfbank, dünyanın en önemli araştırma ve danışmanlık hizmeti veren kurumları arasında yer alan IDC IOT Forum’un organize ettiği Dijital İkiz’in ABC’si konferansından iki ödül ile döndü.

IDC IOT (International Data Corporation Forum) tarafından organize edilen Dijital İkiz’in ABC’si konferansında iki önemli ödül Vakıfbank’a verildi. Bu yıl üçüncü deva düzenlenen organizasyonda, Vakıfbank “Kredili Mevduat Hesabı ve Taksitli İhtiyaç Kredisi Eğilim Hesaplama” uygulaması ve “Mobil Saha Satış” uygulaması ile Nesnelerin İnterneti kategorisinde iki farklı ödül ile ödüllendirildi.

Alınan Ödüller, Yeni Çalışmaların Motivasyon Kaynağı

Alınan ödüller hakkında değerlendirmelerde bulunan Vakıfbank Genel Müdür Yardımcısı M. Lütfü Çelebi, Vakıfbank’ın tüm çalışmalarında müşterilerinin hem ihtiyaçlarını, hem de beklentilerini analiz ederek, elde edilen sonuçlar doğrultusunda en doğru ürünün ve hizmetin müşterilere sunumu için çalıştıklarını ifade etti. Çelebi, Kredili Mevduat Hesabı ve Taksitli İhtiyaç Kredisi Eğilim Hesaplama ve Mobil Saha Satış uygulamalarını aynı vizyon doğrultusunda hayata geçirdiklerini ve bu uygulamalar ile IDC IOT Forum’un organizasyonunda iki ödüle layık görüldüğünü ifade etti.

Alınan ödüllerin, Vakıfbank’ın ortaya koyduğu çalışmalar sayesinde elde ettiği başarıyı önemli bir şekilde gösterdiğini belirten Çelebi, alınan ödüllerin gelecek dönem yapılacak çalışmalar için motivasyon kaynağı olduğunu aktardı.

Kredili Mevduat Hesabı ve Taksitli İhtiyaç Kredisi Eğilim Hesaplaması ile Müşteri Deneyimi kategorisinde ödül alan Vakıfbank, bu uygulama ile birlikte müşterilerinin sahip oldukları ürün ihtiyaçlarını, ürün eğilimlerini, veri birikimleri arasından derlenen ve istatistik metotlarını kullanarak, büyük datayı anlamlandıran bir model olduğunu belirtirken, eğilim hesaplaması yapılırken, bir skala üzerinden derecelendirme yapıyor.

Diğer bir ürün olan Mobil Saha Satış uygulamasının ise Vakıfbank’a Nesnelerin İnterneti kategorisinde ödül getirdiğini ifade eden Çelebi, bu ürünün de CRM altyapısıyla uyumlu bir şekilde çalıştığını, bankacılık sektörü için erişim sağlayamayanların bu uygulama sayesinde daha rahat dahil edilme fırsatını yakaladığını ifade etti.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.