Ana SayfaDiğer İş İlanlarıEn Az Lise Mezunu 1444 Büro Memuru Alınacak!

En Az Lise Mezunu 1444 Büro Memuru Alınacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye İş ve İşçi Bulma Kurumu (İŞKUR) vasıtası ile farklı alanlarda bin 444 kişilik büro memuru alımı gerçekleştirilecek.

Aralarında hem kamu kurumlarının, hem de özel sektör şirketlerinin yer aldığı birçok yer tarafından Türkiye genelinde en az lise mezunu tam bin 444 kişilik personel ve işçi alımı gerçekleştirilecek.

Türkiye İş ve İşçi Bulma Kurumu (İŞKUR) hem özel sektör şirketleri, hem de kamu kurumları için boş pozisyonlarının dolması amacıyla bin 444 kişilik personel alımı gerçekleştirileceğini duyurdu. Birçok farklı kriter ve şarta göre istihdam edilecek olan personeller için genel şartlar ve detaylar ise kuruma göre şekilleniyor.

İŞKUR tarafından istihdam edilecek olan büro memuru personel alım ilamları; genel büro memuru, dış ticaret büro memuru ve idari işler büro memuru olmak üzere 3 ana başlık alanında toplanıyor.

Hangi Alanda Kaç Kişi İşe Alınacak?

Dış ticaret alanında çalışmak üzere açılan büro memuru alımlarında toplamda 4 ilan yer alırken, idari işler alanında istihdam edilmek üzere istihdam edilecek büro memuru sayısının ise iki kişi olduğu belirtiliyor. Alımın yapılacağı en kalabalık alan ise Türkiye genelinde bin 138 kişinin istihdam edileceği genel büro memuru kadrosu yer alıyor.

Büro Memurluğu İş Başvurusu Detayları

İŞKUR vasıtası ile personel alım gerçekleştirecek olan kamu kurumları ve özel sektör firmalarının aradığı şartlar arasında en az lise mezunu olunmuş olması, 18 yaşından büyük olunması yer alıyor. Firmalar ve kurumlar, kendi tercihlerine göre belirli bir yaş aralığı belirtirken, askerlik durumunun tamamlanmış ya da muaf olunması da genel şartlar arasında yer alıyor.

Büro memurluğu iş başvurusu yapacak olan personel adaylarının düzgün bir diksiyona sahip olmalarını, MS Office programlarını etkin bir şekilde kullanmalarını, yoğun bir tempoda çalışmayı kabul etmelerini önemseyen kurum ve kuruluşlar, adayların istihdam edilecekleri kurum ve kuruluşlara göre bazı özel şartlara sahip olmalarını da önemsiyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.