Ana SayfaBanka İş İlanlarıYapı Kredi Bankası Personel Alımları! Başvurular 5 Ocakta Son!

Yapı Kredi Bankası Personel Alımları! Başvurular 5 Ocakta Son!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Bu içerikte neler var?

Yapı Kredi Bankası, sürekli ve tam zamanlı olarak İstanbul’da şubelerinde görevlendirmek üzere Ticari Projeler Finansmanı Uzmanı alımı yapacak.

Yapı Kredi Bankası’nın yayımlandığı iş ilanı kapsamında adayların  üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren ilgili bölümlerinden mezun olmaları istenmektedir. Bu bölümler İşletme, Ekonomi ya da Mühendislik Fakültesindeki bölümlerden biri olup, yine tüm adayların Kurumsal ve Ticari Bankacılık, Satış ya da Krediler alanında en az 2 sene olmak üzere deneyimlerinin bulunmasını istemektedir.

Söz konusu banka iş ilanı kapsamında tüm adayların ileri seviyede İngilizce bilgilerinin olmasını isteyen Yapı Kredi Bankası, ileri seviyede de MS Office programlarını kullanabiliyor olmalarını, özellikle de Excel konusunda son derece iyi olmaları istenmektedir.

Kredi talep edilen projenin analizlerinin gerçekleştirilmesi, projenin fizibilite raporu, business planının ve diğer tüm dokümanlarının incelenerek analizlerinin yapılması, finansman yapısını oluşturmak için projelerin nakit akış tablosu ile finansal modelinin çalışılması, duyarlılık ve senaryo analizlerinin yapılması, proje finansmanı ile ilgili görüşlerin hazırlanması, bunların müşterilere iletilerek teklif mektuplarının hazırlanması, kredi tahsis sürecinde şube ile kredi tahsis arasında koordinasyonun sağlanması, proje kapsamında ilgili tüm Krediler Yönetiminde gelen soruların cevaplanması görevleri yapılacaktır.

Bu görevlere ilişkin olarak tüm adayların insan ilişki ve iletişimlerinin güçlü olması, problem çözme konusunda başarılı, analitik düşünme yeteneklerinin gelişmiş olması, öğrenmeye her zaman açık, yatkın ve araştırma yapmayı sevmeleri istenmektedir.

Banka iş başvurusu yapacak erkek adayların ise askerlik görevlerini yerine getirmiş ya da muaf olmuş olmalarını isteyen Yapı Kredi Bankası, tüm adayları uzman pozisyonunda görevlendirecektir.

Başvurular Ne Zaman Sona Erecek?

Açılan banka iş ilanı 5 Ocak 2018 tarihinde sona erecektir.

Yapı Kredi Bankası tarafından ilgili iş ilanı detaylarına ve başvurusuna bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/yapi-kredi-ticari-projeler-finansman-uzmani-1825179?

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.