Ana SayfaGündemVakıf Katılım Teknoloji Yatırımlarını Artıracak!

Vakıf Katılım Teknoloji Yatırımlarını Artıracak!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bu içerikte neler var?

Vakıf Katılım Bankası, 2017 yılında yaklaşık 30 milyon Türk Lirası tutarında teknoloji yatırımı yaptı.

Vakıf Katılım Bankası Genel Müdürü İkram Göktaş, 2016 yılında bankanın aktif büyüklüğünü yüzde 124 oranında büyüttüklerini, 2017 yılının üçüncü çeyreğinde 10,5 milyar Türk Lirası seviyesindeki bir aktif büyüklüğe ulaşıp, aynı dönemde 8,4 milyar Türk Lirası tutarında fon toplayarak, reel sektöre de 9,8 milyar Türk Lirası tutarında finansman desteği sunduklarını ifade etti.

2017 yılında 30 farklı şehirde 58 adet şube sayısına ulaştıklarını ifade eden Göktaş, ödeme sistemleri alanında kredi kartı için pilot denemelere başladıklarını, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Ar-Ge Merkezi unvanı alınarak, 2017 yılında teknoloji alanında yaklaşık 30 milyon Türk Lirası tutarında yatırım yaptıklarını ifade etti.

Yeni Yılda 100 Şube Hedefi!

Vakıf Katılım Bankası olarak büyüme hedeflerini ve bu hedeflerin gerçekleşmesi için atılacak adımları 2018 yılında da emin bir şekilde atmaya devam edeceklerini ifade eden Göktaş, yeni yılda şube sayısını artırma konusunda çalışmaların devam edeceği, yıl sonuna kadar 100 şube sayısına ulaşarak, 350 ila 400 kişi aralığında yeni istihdam alanı yaratmayı hedeflediklerini aktardı.

Teknoloji alanında da mevcut ürünlerin geliştirilmesi, daha kolay kullanımının sağlanması için yeniliklerin getirilmesi aşamasında çalışmaların devam ettiğini ifade eden Göktaş, 2018 yılında hem internet bankacılığı, hem de mobil bankacılık için yeni bir yüz sunacaklarını, mobil sigortacılık projesini en yakın zamanda devreye sokmayı hedeflediklerini ifade etti.

Göktaş aynı zamanda ChatBot, Beacon ve Endüstri 4.0 gibi yeni teknoloji hizmetlerinin de Vakıf Katılım Bankası müşterilerinin kişiselleştirilmiş prototipleri kullanabilmeleri aşamasında önemli çalışmaların yapıldığını, BlockChain teknolojileri için de iş birliktelikleri kurma aşamasında olunduğunu belirtti.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.