Ana SayfaBanka İş İlanlarıING Bank Banka İş Başvurusu İlanı Yayınladı!

ING Bank Banka İş Başvurusu İlanı Yayınladı!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

ING Bank, oluşabilecek banka personeli kadroları için adayların başvuru gerçekleştireceği genel iş başvurusu ilanı yayınladı.

ING Bank, misyonunu “farklılık yaratmak” olarak belirlemiş profesyonel ve genç bankacılar için iş olanakları sunmaya  devam ediyor. Bankanın İnsan Kaynakları departmanı tarafından açılan banka genel iş başvurusu vasıtasıyla eğitim aldığınız, ilgi duyduğunuz, tecrübe sahibi olduğunuz pozisyonlar için banka iş başvurusu gerçekleştirebilirsiniz. ING Bank, adayların başvuru süreçlerini yakından takip edebilmeleri için online bir şekilde Başvuru Takip sayfasını da uygulamaya koyarak, adayların bilgi sahibi olmalarına olanak sağlıyor.

ING Bank İş Başvurusu ve İşe Alım Süreçleri

Fırsat eşitliği ilkesini benimseyerek banka işe alım sürecini yürüten ING Bank, gerçekleştirilen iş başvurusu sonrasında, talep edilen pozisyona uygunluğu bankacılık deneyimine ve sahip olunan eğitim durumuna göre değerlendiriliyor. Başvuru formunda belirtilen bilgileri dikkate alarak iş başvurusu sürecini tamamlayan ING Bank, “Yetkili Yardımcısı” ve daha alt unvanlar için oluşacak pozisyonlarda, seçilen adaylara Yeterlik Ölçüm Testi uygulaması gerçekleştiriyor. Adayların başvuru aşamasında belirttiği telefon, SMS veya E-Posta vasıtasıyla iletişim kuran ING Bank, adayları Yeterlik Ölçüm Testi’ne başvuru tarihinden sonraki 6 aylık süreçte davet ediyor.

Yeterlik Ölçüm Testi’ne katılan adayların elde ettikleri puanları sıralamaya koyan ING Bank, kadro gereksinimi doğması ile birlikte adayları puan sırasına göre banka mülakatına davet ediyor. Yeterlilik Ölçüm Testi’nde iki defa başarı gösteremeyen adaylar, banka iş başvurusu başarısız olarak sayılıyor.

Oluşacak kadro gereksinimine göre adaylara iş teklifi sunan ING Bank, Yeterlilik Ölçüm Testi sonrasında adayları mülakata davet edip, banka mülakatını başarıyla tamamlaması halinde de iş teklifi gerçekleştirerek, işe alım sürecini sonlandırıyor.

ING Bank; müdür pozisyonu için en az ön lisans mezunu olunmasını ve en az 6 yıl bankacılık tecrübesi,  yönetmen pozisyonu için en az ön lisans mezunu olunmasını ve en az 5 yıllık bankacılık tecrübesi bulunmasını, departman yetkilisi kadrosu için en az ön lisans mezunu olunmasını ve 18 ay ve üzerinde bankacılık deneyimi bulunmasını, yetkili yardımcısı ve sekreter kadroları için en az 1 yıl bankacılık tecrübesi bulunmasını ve en az ön lisans mezunu olunmasını talep ediyor.

Yukarıda bahsedilen şartları sağlamanız halinde CV’niz ve önyazınız ile birlikte aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla ING Bank’a iş başvurusu yapabilirsiniz.

https://www.ingbank.com.tr/tr/ingbank/insan-kaynaklari/acik-pozisyonlar/genel-is-basvurusu

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.