Ana SayfaKredilerEmeklilere Özel Mini İhtiyaç Kredisi Kampanyası Halkbank'tan!

Emeklilere Özel Mini İhtiyaç Kredisi Kampanyası Halkbank’tan!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Halkbank, emekli müşterilere özel uygun ödeme planları ile avantajlı faiz oranları ile kredi kampanyası düzenlendi.

Emekli müşterilerin küçük ihtiyaçlarına özel Emekli Mini Kredi Kampanyası düzenleyen Halkbank, yüzde 1,29 oranında faiz uygulamaktadır.

4 yıla kadar uzanan geri ödeme planları hazırlayan ve sunan banka, kampanya dahilinde aynı zamanda da anında kredi başvurusu yapma imkanı tanımaktadır. Anında kredi başvurusu ile kişiler banka şubelerini ziyaret etmeden yapabilmektedirler. Bu kapsamda da cep telefonlarının mesaj bölümünden sırası ile aralarında bir boşluk bırakılarak MINI, T.C. kimlik numarasının, gelir bilgisinin ve bankadan talep edilecek kredi tutarının yazılması ve takibinde de 3452’ye mesaj atılması gerekmektedir. MINI kelimesinin büyük harflerle yazılması istenip, kredi onayı durumunda da banka müşterilerinin hesaplarına istedikleri kredi tutarını yatırmaktadır.

Ancak kredi başvurusunu banka şubesinden yapmak isteyenlerin nüfus cüzdanlarını ve emekli hesap cüzdanlarını getirmeleri gerekmektedir.

Emekli mini kredi kampanyası dahilinde anında sms ile başvuru yapanlar için kredi üst limiti belirlenmiştir. Bu limit 5.000 Türk Lirasıdır. Anında başvurularda 5.000 TL’den daha yüksek miktarda kredi desteği verilmemektedir. Ancak banka şubelerine gidip başvurularını gerçekleştirenlere daha yüksek kredi verilebilinmektedir. Kişilerin kredilerinin onaylanması halinde bankadan en az kredi taksit tutarı kadar kredili mevduat hesabı açtırmaları ve kredi geri ödemeleri süresi boyuncada hayat sigortası yaptırmaları gerekmektedir. Sigorta ödemeleri ise kişiden kişiye göre değişmektedir.

10.000 TL Emekli Mini Kredi Kampanyası!

Halkbank’ın düzenlediği küçük ihtiyaçlar için emekli kredisi kapsamında 4 yıl vadeli ödeme planı eşliğinde 10 bin TL tutarında kredi desteği almak isteyenlerin ödemeleri gereken aylık kredi taksit miktarı 296,77  Türk Lirası, geri ödenecek toplam tutar ise 14 bin 244,88 Türk Lirası olarak hesaplanmaktadır. SMS ile yapılan başvurularda sms ücreti kişilere ait olup, bu ücret ise 1 sms ücreti kadardır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.