Ana SayfaBanka İş İlanlarıQNB Finansbank Lise Mezunu 500 Satış Temsilcisi Alımı Yapıyor!

QNB Finansbank Lise Mezunu 500 Satış Temsilcisi Alımı Yapıyor!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

QNB Finansbank yaptığı duyuruda 500 Satış Temsilcisi alımı gerçekleştireceğini bildirdi. Detaylar sadece Bankaciyim.net’te!

Satış Temsilcisi Alımları için Aranan Şartlar Nelerdir?

QNB Finansbank’ın duyurusunu yaptığı Satış Temsilcisi alımlarında aranan şartlar aşağıdaki gibidir;

  • Sahada müşteri ziyaretlerini gerçekleştirebilmek,
  • 25.12.2001 – 02.10.1984 tarihleri arasında doğmuş olmak (18-35 Yaş Arası)
  • En az lise mezunu olmak,

Adayların satış alanında kariyer yapma hedeflerinin bulunmasını önemseyen QNB Finansbank, ikna kabiliyetleri yüksek, iletişim yeteneklerini geliştirmiş kişilerin banka iş başvurusu yapmalarını talep ediyor. Bunların yanı sıra;

  • Müşteri odaklı çalışabilme,
  • Ekip çalışması ile uyum gösterebilme,
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış ya da en az iki yıl tecilli ettirmek aranan diğer şartlar arasındadır.

Adaylar tam zamanlı istihdam edilecektir. Çalışma günleri Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma’dır. Cumartesi ve Pazar günleri tatildir.

Alımlar Hangi İl İçin Yapılıyor?

İstanbul.

Çalışma Adresi: Eskibüyükdere Cad. Yunus Emre ok. Topçu İş Merkezi No:1 D:8 K:1 34418 4. Levent Kağıthane

İkametgah Zorunluluğu Var mı?

Evet. Adayların İstanbul’da ikamet etmeleri isteniyor.

QNB Finansbank Satış Temsilcisi Başvuru Detayları

Son başvuru tarihi 25 Aralık 2019 Çarşamba günüdür. Bu tarihten sonra yapılan başvurular geçersizdir. Ancak bankanın son başvuru tarihini değiştirme hakkına sahiptir. İş başvuruları İŞKUR üzerinden gerçekleşmektedir.

QNB Finansbank’a gerçekleştireceğiniz iş başvurusu aşamasında banka tarafından talep edilen kişisel özelliklere dikkat edilmesi, kariyer hedefinin satış ve pazarlama odaklı olması banka için önem arz ediyor. Aynı zamanda adayların başvuru aşamasında iletişim bilgilerini doğru bir şekilde belirtmeleri, bankaların mülakat daveti veya banka iş teklifi gibi iletişim gerektiren durumlarda adaylara ulaşımın sağlanması adına önemli bir durumdur.

İyi Bir Satış Temsilciliği için Olmazsa Olmazlar!

İyi bir Satış Temsilcisi olmak için her zaman hedef kitlenizi iyi tanımalı, bulunduğunuz sektöre dair güncel gelişmeleri takip etmeli, sattığınız ürün hakkında bilgi sahibi olmalı, doğru ve hızlı iletişim kurmalısınız.

İyi bir Satış Temsilcisi olmak için hedef kitlenizi tanımak müşterilerinizle iyi bir iletişim kurmanız için önemlidir. Böylelikle işinizi sürdürülebilir kılarsınız. Müşterilerinizi düzenli olarak ziyaret etmeniz, müşterilerin ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmanız hem sizin hem de çalıştığınız kurum için önemlidir. Bu durum hem iş hacminizi artırır hem de şirketinizin marka algısına pozitif olarak yansır.

Benzer şekilde sattığınız ürün hakkında kapsamlı bilgi sahibi olmanız müşterilerin hem ihtiyaçlarını anlamak hem de onların sorularını cevaplayabilmek için önemlidir. Müşterilere yardımcı olabilmek için her zaman ürün hakkında bilgi sahibi olmanız gerektiğini unutmamalısınız.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.