Ana SayfaGündem2018’in İlk Kira Sertifikası İhracı Albaraka Türk’ten!

2018’in İlk Kira Sertifikası İhracı Albaraka Türk’ten!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bu içerikte neler var?

Albaraka Türk Genel Müdürü Melikşah Utku, 2018 yılının ilk kira sertifikası ihracını gerçekleştirdiklerini duyurdu.

Albaraka Türk Katılım Bankası 2018 yılının ilk kira sertifikası ihracını gerçekleştirdi. Banka tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP)’na yapılan açıklamada, 125 milyon Türk Lirası hedefi ile başlatılan kira sertifikası ihracı, yatırımcıların yoğun bir talep göstermesi ile birlikte 135 milyon Türk Lirası olarak gerçekleşti. Banka tarafından 95 gün vadeli olmak üzere 135 milyon Türk Lirası tutarında kira sertifikası ihracı gerçekleştirilirken, ihracın dönemsel getirisi yüzde 3,2664 olarak kayıtlara geçti.

Albaraka Türk Katılım Bankası tarafından gerçekleştirilen kira sertifikası ihracına, başta bankalar olmak üzere portföy yönetim şirketleri, yatırım şirketleri, sigorta fonları, emeklilik fonları ve nitelikli yatırımcılar yoğun bir ilgi gösterdi.

2018 Verimli Bir Yıl Olacak!

Banka tarafından yapılan açıklamada görüşlerine yer veren Albaraka Türk Katılım Bankası Genel Müdür Melikşah Utku, 2018 yılının hem Albaraka Türk için, hem de piyasalar için verimli bir yıl olacağına inandığını ifade etti. 2018 yılının ilk kira sertifikası ihracını başarılı bir şekilde tamamladıklarını ifade eden Utku, kira sertifikası ihracına gösterilen yoğun ilgiden memnun olduklarını ifade etti.

Kira sertifikası ihracına gösterilen yoğun ilginin, Albaraka Türk Katılım Bankası’na olan güveni ve bankanın sahip olduğu gücü bir kez daha gösterdiğini ifade eden Utku, 95 gün vadeli olmak üzere 135 milyon Türk Lirası tutarındaki kira sertifikası ihracının getirisinin dönemsel olarak yüzde 3,2664 olarak gerçekleşeceğini belirtti.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.