Ana SayfaKredilerTeminatsız Hızlı Kredi Almak İsteyenler için QNB Finansbank'tan Kampanya!

Teminatsız Hızlı Kredi Almak İsteyenler için QNB Finansbank’tan Kampanya!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

QNB Finansbank, bankaya kadar gitmek istemeyen, saatlerce sıra beklemek ve sayfalarca kağıt imzalamak istemeyen, nakit ihtiyaçlarını hemen karşılamak isteyenlere özel kredi kampanyası düzenlendi.

Çeşitli başvuru kanalları ile anında ihtiyaç kredisi sunan QNB Finansbank, yüzde 1,41’den başlayan faiz oranları uygulamaktadır. İhtiyaç kredisi faiz oranı kişilerin krediyi teminatlı ya da teminatsız kullanım tercihlerine göre farklılık göstermektedir. Teminatlı kredi kullanmak isteyenler için azami yüzde 1,41 oranında, teminatsız kredi kullanmak isteyenler için ise azami yüzde 1,84 oranında faiz uygulanmaktadır.

Anında kredi başvurusunu banka müşterisi olanlar bankanın internet sitesinde yer alan kampanyanın bulunduğu sayfadan kredi başvuru formunu doldurarak yapabilmektedirler. Ancak banka müşterisi olmayanların sms göndermeleri istenmektedir. SMS ile hızlı kredi başvurusu için T.C. kimlik numaranın 5030’a gönderilmesi gerekmektedir. SMS ücreti müşterilere ait olup, 0,65 TL ücretlendirmesi bulunmaktadır.

Eğer kredi onaylanmazsa kişilerin banka şubelerini ziyaret etmeleri ve kesinlikle yanlarında gelir belgelerini bulundurmaları gerekmektedir. Eğer kredi onaylanırsa kimlik belgesi ile adres belgesi alınıp, yine banka şubesinin ziyaret edilmesi, krediye ait son işlemlerin yapılması gerekmektedir.

1.000 TL Anında Kredi ve Ödeme Detayları

QNB Finansbank’tan teminatlı olarak 48 ay vadeli ödeme planı ile 1.000 Türk Lirası temin eden kişilerin aylık kredi ödemesi azami 30,59 Türk Lirasına tekabül etmektedir. 1.000 Türk Lirasını teminatsız olarak temin eden kişilerin aylık kredi ödemesi ise azami 34,00 Türk Lirası olmaktadır. Teminat olarak kişilerin hayat sigortası yaptırmaları istenmektedir. Hayat sigortası ödemesi  ortalama 1.000 TL olup, bu ödeme kişiden kişiye göre değişmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.