Ana SayfaGündemAkbank'a 6 Önemli Ödül Birden!

Akbank’a 6 Önemli Ödül Birden!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye Bonds & Loans Ödülleri’nde 6 farklı ödülün sahibi Akbank oldu!

Türkiye’de hem bankacılık, hem de finansal işlemler için en iyi şirketlerin belirlendiği 2018 Türkiye Bonds & Loans Ödülleri’nde Akbank’a 6 farklı ödül geldi. Banka, gerçekleştirdiği satın alma, ulaştırma, altyapı, finansal kurumların finansmanı ve uluslararası tahvil ihracı gibi kategorilerde elde ettiği başarılar sayesinde 6 farklı ödülü arşivine götürdü.

Konu hakkında görüş ve değerlendirmelerini ileten Akbank Kurumsal ve Yatırım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Levent Çelebioğlu, 6 farklı ödül almaktan yana gururlu olduklarını, prestijli ödüllerin Akbank’ı almasının bir tesadüf değil, başarı olduğunu ifade etti.

Hollanda’nın enerji sektöründeki devi olan Vitol – VIP Turkey Enerji A.Ş.’nin Petrol Ofisi’ni satın alması konusunda sağlanan finansman ile Satın Alım Finansmanı Kategorisinde Yılın İşlemi ödülünün elde edildiğini ifade eden Çelebioğlu, Antalya Havalimanı Terminal Yatırımı için yapılan refinansman için de Ulaştırma Finansmanı Kategorisinde Yılın İşlemi ödülünü ve Altyapı Finansmanı Kategorisinde Yılın İşlemi üçüncülük ödülünün alındığını ifade etti.

500 Milyon Dolar’lık Basel 3 uyumlu olan tahvil ihracına ek olarak 536,3 milyon Türk Lirası karşılıklı İpotek Teminatlı Menkul Kıymet İhracı ile birlikte Finansal Kurumlar Finansmanı, Yılın Uluslararası Tahvil İhracı ve Türkiye’de Yılın Tahvil İhracı kategorilerindeki ödüllerin de alındığını vurgulayan Çelebioğlu, alınan bu ödüller ile birlikte 2017 yılında Akbank’ın Türkiye ekonomisine kattığı değeri ortaya koyduğunu ifade etti.

Akbank, 2018 Türkiye Bonds & Loans Ödülleri kapsamında; satın alım finansmanı kategorisinde yılın işlemi ödülünü, ulaştırma finansmanı kategorisinde yılın işlemi ödülünü, altyapı finansmanı kategorisinde yılın işlemi ödülünü, finansal kurumlar finansmanı kategorisinde ikincilik ödülünü, yılın uluslararası tahvil ihracı kategorisinde ikincilik ödülünü, Türkiye’de yılın tahvil ihracı kategorisinde de üçüncülük ödülünü aldı.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.