Ana SayfaGündemAlfa Bank, 2018'de Perakende Kredi Hacmini Artırmayı Planlıyor

Alfa Bank, 2018’de Perakende Kredi Hacmini Artırmayı Planlıyor

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Rusya Federasyonu’nun en büyük özel bankası olarak bilinen Alfa Bank, 2018 yılı aralık ayının sonuna kadar perakende kredilerinin hacmini artırmak istediğini açıkladı.

Rusya Federasyonu’nun en büyük özel bankası olan Alfa Bank, bu yılın sonuna kadar perakende kredilerinin hacmini en azından yüzde 35 ile yüzde 40 seviyeleri arasında artırmak istediğini açıkladı.

“En Az Yüzde 35 Perakende Kredi Hacmini Artırmak İstiyoruz”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan  Alfa Bank Finans Müdürü Aleksey Çuhlov, 2018 yılı içerisinde sağlamış oldukları tüm perakende kredi hacmini artırmak istediklerini, bunun ise en az yüzde 35 ile yüzde 40 seviyelerinde olmasını planladıklarını ifade etti.

“Kredi Kartlarının Çıkartılması ile Sağlayacağız”

Söz konusu artış planının ise kredi kartlarının çıkartılması ile sağlamayı düşündüklerini belirten Aleksey Çuhlov, aynı zamanda hem ipotek kredilerinin hem de tüketici kredilerinin hacimlerinin arttırılmasının da destekleyeceğini söyledi.

“Perakende Sektörünün Artma Potansiyeli Var”

Ülkedeki gelişmeleri ele alan Aleksey Çuhlov,kurumsal kredi sektörünün çok yavaş bir şekilde artış periyodu izlediğini, perakende sektörünün ise yükselmesini devam ettirdiğini, bu nedenle de bu sektörün daha artması için potansiyele sahip olduğu düşüncesinde olduklarını belirtti.

1990 yılında kurulan Alfa Bank’ın şuandaki aktiflerinin toplamı 2i707 trilyon ruble değerinde. Banka, 1 Ocak 2018 itibari ile de Rusya’nın bankacılık sisteminde 7. sırada bulunup, ülkenin en büyük özel bankası olarak biliniyor. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.