Ana SayfaKredilerBurgan Bank’tan 10.000 Masrafsız İhtiyaç Kredisi!

Burgan Bank’tan 10.000 Masrafsız İhtiyaç Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Burgan Bank, müşterilerine tüm nakit ihtiyaçları için banka şubeleri haricinde anında kredi başvurusu yapabilecekleri Dijital Kredi Kampanyası düzenledi.

Burgan Bank anında ihtiyaç kredisi başvurusu internet bankacılığı, bankanın mobil uygulaması ya da internet sitesinde kampanyanın yer aldığı sayfa üzerinde kredi başvuru formunun doldurulması ile gerçekleşmektedir. Dileyen kişiler nüfus cüzdanı ve gelir belgelerini yanlarına alarak da kampanyaya başvuru için banka şubelerini ziyaret edebilmektedirler. Hızlı kredi başvurusunda değerlendirme otomatik olarak yapılıp, kişiler kredi sonuçlarının anında öğrenebilmektedirler. Eğer kişiler Burgan Bank müşterisiyse krediler anında hesaba yatırılır. Banka müşterisi olunmadığı durumda ise banka çalışanları müşterilerini ziyarete gider, gerekli evrakların imzasını alır, sonrasında ise yine açılan hesaba finansman yatırılır.

Masrafsız İhtiyaç Kredisi İmkanı!

Burgan Bank Dijital Kredi Kampanyası kapsamında sunulan bir diğer avantaj ise kredinin masrafsız olarak kullanılmasıdır. Masrafsız ihtiyaç kredisi imkanı sağlayan banka, 12 aya kadar olan ödeme planlarında yüzde 1,45 oranında, 12 aydan 24 aya kadar olan ödeme planlarında yüzde 1,65 oranında, 24 aydan 48 aya kadar olan ödeme planlarında ise yüzde 1,59 oranında faiz uygulamaktadır.

Masrafsız 10.000 TL İhtiyaç Kredisi ve Ödeme Planı

Burgan Bank Dijital Kredi Kampanyası dahilinde temin edilen 10 bin Türk Lirası kredi için düzenlenen 48 ay vadeli geri ödeme planında aylık kredi ödemesi 319,95 Türk Lirası, aylık maliyet oranı yüzde 2,12 olmaktadır. Aynı kredi tutarı 36 ve 24 ay vadeli ödeme planları dahilinde temin ediğinde aylık kredi ödemeleri sırası ile 386,56 Türk Lirası ve 527,52 Türk Lirası, aylık maliyet oranları ise yüzde 2,12 ve yüzde  2,21 olmaktadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.