Ana SayfaKredilerVakıfbank'tan 8 Yaşına Kadar Araçlara Anında 40.000 TL Taşıt Kredisi!

Vakıfbank’tan 8 Yaşına Kadar Araçlara Anında 40.000 TL Taşıt Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıfbank, hayalini kurduğunuz otomobilin hem sıfır kilometre versiyonu, hem de ikinci el versiyonu için oldukça avantajlı maliyetler eşliğinde ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini temin etmenize olanak sağlıyor.

Vakıfbank Taşıt Kredisi Hesaplama

Vakıfbank sıfır kilometre otomobiller için aracın proforma fatura bedelini, ikinci el otomobiller için de aracın kasko değerini baz alarak temin edilebilecek kredi miktarını belirliyor. Araç değerinin 100 bin Türk Lirası’na kadar olan kısmının yüzde 70’ine kadar taşıt kredisi olanağı sunan Vakıfbank, 100 bin Türk Lirası’nı aşan kısımların da yüzde 50’sine kadar taşıt kredisi çekmenize olanak sağlıyor.

48 aya kadar kredinizi vadelendirmenize olanak sağlayan banka, isterseniz aylık, isterseniz 3 aylık eşit taksitli ödeme planı sunabileceği gibi, aynı zamanda değişken taksitlerle ödeme yapılmasına da olanak sağlıyor. Düzenli bir gelir durumuna sahip olup, kredi istihbaratı olumlu olan vatandaşlardan kredi başvurusu aşamasında kefil talebinde bulunmayan banka, kredi vade süresi boyunca Hayat Sigortası uygulaması yapmakla birlikte, kasko uygulamasını da zorunlu tutuyor.

3 aydan 36 aya kadar vade seçenekleri için en fazla 8 yaşına kadar otomobillere kredi sunan Vakıfbank, 37 ay ila 48 ay vade tercihlerinde en fazla 5 yaşına kadar otomobiller için kredi kullanılmasına olanak sağlıyor. Banka, kredi vade süresi boyunca araç üzerine ipotek tesisi gerçekleştiriyor.

Vakıfbank Taşıt Kredisi Başvurusu Gerekli Belgeler

Size en yakın Vakıfbank şubesine giderek yapacağınız kredi başvurularında yanınızda mutlaka nüfus cüzdanınızın, gelir belgenizin, ikâmet ettiğiniz adresi gösteren bir belgenin bulunması gerekirken, aynı zamanda noter satış sözleşmesi, ruhsat fotokopisi ve araç üzerinde herhangi bir takyidat ve trafikten çekme kaşesi olmadığına dair belge bulundurmanız gerekiyor.

Vakıfbank 40.000 TL Taşıt Kredisi Ödeme Planı

Vakıfbank’tan yapacağınız 40 bin Türk Lirası tutarındaki taşıt kredisi ürünü için 48 ay vade seçeneğiyle ödeme planı talebinde bulunmanız halinde, bankanın uygulayacağı aylık sabit taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1,55 olurken, ödeme yapılacak aylık eşit taksit tutarı bin 267,20 Türk Lirası’na, toplam yapılacak geri ödeme miktarı 60 bin 825,72 Türk Lirası’na tekabül ediyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.