Ana SayfaKredilerFibabanak’dan Aylık 356 TL Taksitle Anında Eğitim Kredisi!

Fibabanak’dan Aylık 356 TL Taksitle Anında Eğitim Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Fibabanka, eğim ve öğretime destek olmak için müşterilerine özel uygun faiz oranları ve avantajlı geri ödeme planları ile ihtiyaç kredisi kampanyası düzenledi.

Anında Eğitim Kredisi İmkanı!

İhtiyaç kredisi kapsamında Eğitim Kredisi Kampanyası düzenleyen Fibabanka, kampanya dahilinde çeşitli avantajlar sunmaktadır. Sunulan avantajlardan biri anında kredi başvuru yapmaktır. Kişiler banka şubelerine kadar gitmeden, kredilerinin onaylanıp onaylayacağını evlerinden, iş yerlerinden ya da sokaktayken mesaj atarak öğrenebilmektedirler. Anında eğitim kredi başvurusu için büyük harflerle OKUL ve T.C. kimlik numaranın yazılması, 3422’ye mesaj atılması gerekmektedir. Yazılanlar arasında bir boşluk olması istenip, isteyen müşteriler kampanya dahilinde gerekli belgeleri yanlarına alıp banka şubelerinde de başvurularını yapabilmektedirler.

Uygun Faiz Oranları!

Fibabanka eğitim kredisinde uygulanan faiz oranları yüzde 1,25 olarak belirlenmiştir. Faiz oranları temin edilen kredinin miktarına, düzenlenen geri ödeme planına ya da piyasadaki kur değişimlerinden etkilenmemektedir. Sabit faizli eğitim kredisi imkanı sağlanıp, azami vade süresi 60 ay olarak belirlenmiştir. Kredi alacak kişilerin geri ödemeleri süresi boyunca sigorta yaptırmaları istenmektedir. Sigorta kredinin teminatı için olup, ödemeleri kişiden kişiye göre değişmektedir.

Fibabanka’dan 15.000 TL Eğitim Kredisi ve Ödeme Planı Detayları

Fibabanka’dan 5 yıl vadeli geri ödeme planı ile 15 bin Türk Lirası tutarında finansman temin eden kişilerin aylık yüzde 1,25 faiz oranı ile ödeyecekleri kredi taksit tutarı 356,85 Türk Lirası, vade sonunda ödenecek toplam tutar ise 21.410,94 Türk Lirasına tekabül etmektedir. Aynı kredi tutarı 4 yıl vadeli geri ödeme planı ilce alındığında aylık kredi ödemesi 417,46 Türk Lirası, toplam geri ödeme 20.038,14 Türk Lirası olmaktadır. Kredinin dosya masrafları için de 75 TL tutarında tek seferlik dosya masrafı ücreti tahsil edilmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.