Ana SayfaBanka İş İlanlarıAkbank, Süreç Yönetimi ve İş Geliştirme Yöneticisi Alımları Yapacak!

Akbank, Süreç Yönetimi ve İş Geliştirme Yöneticisi Alımları Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Akbank, Kocaeli’de bulunan şubelerinde görevlendirmek üzere proje yönetiminde deneyimi olan banka personel alımları yapacak.

Akbank Personel Alımları

Yayımlanan banka iş ilanı kapsamında Süreç Yönetimi ve İş Geliştirme Yöneticisi alımları yapılacak olup, başvuru yapacak kişilerin Türkiye’nin ya da yabancı üniversitelerin mühendisli, ekonomi ya da işletme bölümlerinde mezun olmaları istenmektedir. Yüksek lisans yapan kişilerin banka iş başvuruları ön değerlendirmeye alınacaktır.

Tüm adayların finans sektöründe, özellikle de bankacılık sektörü finans alanı ile yönetim danışmanlığı alanlarında en az 5 senelik deneyimlerinin olması, proje yönetimi, süreç ve iş geliştirme, ürün ve servis tasarımı alanlarında tecrübelerinin olması, proje ve ekip yönetiminde de tecrübelerinin olması istenmektedir.

Bunların yanı sıra söz konusu banka personel alımları çerçevesinde tüm adayların analitik düşünme yeteneklerinin gelişmiş olması, araştırma ile kantitatif analiz yetkinliklerinin olması, eleştirel bakış açısına sahip olmaları, hem yenilikçi hem de yaratıcı olabilmeleri, proaktif ve uzlaşmacı olmaları, sorumluluk sahibi, sistemli, sonuç odaklı ve takipçili çalışabilmeleri istenmektedir.

Müşteri deneyimini uçtan uca servis tasarımı ile ideal bir şekilde tasarlayacak projeleri yönetme, süreç yönetimi ve iş geliştirme kapsamında iş analizleri, tasarımları, iş geliştirme çalışmalarında bulunulması, ilgili ürünlerin tasarımlarının sağlanması, BT ve iş birimleriyle birlikte tasarımların faaliyete geçmelerinin sağlanması, sorumluluğunda olunan ürünlerin ve tüm süreçlerin banka genelinde yapılan tüm çalışmalar dahilinde deneyimleri de bozmayacak şekilde ilerlenmesinin sağlanması işleri yapılacaktır. Bu kapsamda da banka iş başvurusu yapacak adayların proje planlama, organizasyon, uygulama ve izleme aşamalarında rol alabilmeleri, öneri oluşturabilmeleri, problem çözme ve karar verebilmeleri istenmektedir. İnsan ilişki ve iletişiminin iyi olması, ifade gücünün yüksek olması, birden çok projenin hayata geçirilmesinin paralel olarak takip edilebilinmesi, banka kapsamında çok taraflı iletişimi kolaylıkla yürütülebilinmesi istenmektedir.

Akbank İş Başvuruları Ne Zaman Son?

İş ilanı için son başvuru tarihi 3 Nisan olarak belirlenmiştir.

Akbank tarafından ilgili iş ilanı detaylarına ve başvurusuna bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/akbank-surec-yonetimi-ve-is-gelistirme-yoneticisi-1934595

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.