Ana SayfaBanka İş İlanlarıBurgan Bank Çok Sayıda Çağrı Merkezi Yetkilisi Alımı Yapacak!

Burgan Bank Çok Sayıda Çağrı Merkezi Yetkilisi Alımı Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Merkezi Kuveyt’te bulunan ve Türkiye’deki müşteri portföyünü her geçen gün geliştiren Burgan Bank, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi kadrosuna personel alımı gerçekleştirecek.

Burgan Bank bankacılık kariyeri hayali kuranlar için bir fırsat sunuyor. Burgan Bank Genel Müdürlüğü’ne bağlı Çağrı Merkezi departmanında görevlendirilmek üzere istihdam edilecek olan müşteri temsilcileri için banka bir takım ön şart arayışı gerçekleştiriyor.

Burgan Bank Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi İşe Alım Şartları

Burgan Bank banka iş başvurusu yapacak olan adayların 4 yıllık eğitim veren okullarda öğrenim görmekte olan öğrencilerden ya da mezunlardan olmasını önemsiyor. Bankacılık sektöründe çalışılmış olup, en az 6 aylık bir çağrı merkezi tecrübesi arayan banka, temel düzey SPK lisansına sahip olan adayları ön planda tutacağını ifade ediyor.

Banka personel alım ilanına iş başvurusunda bulunacak olan adayların hem gündüz, hem de akşam vardiyalarında dönüşümlü olarak çalışabilmelerini önemseyen banka, esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek adayların iş başvurusu yapmalarını önemsiyor.

Telefonla iletişim kurarken, hem ikna, hem de problem çözme konusundaki yeteneklerini geliştirmiş adayların banka iş başvurusu yapmalarını talep eden kurum, iyi derecede bilgisayar kullanabilen ve erkek adaylar için de askerlik görevinin tamamlanmış olmasına ya da en az iki yıl tecilli olmalarına önem veriyor.

İş ve İş Başvurusu Detayları

Burgan Bank, banka iş başvurusu yapacak adayları Burgan Bank Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi kadrosunda istihdam edecek. Adayların iş başvurusu aşamasında iletişim bilgilerini doğru ve eksiksiz girmesine önem veren banka, müşterilerden gelen tüm bankacılık işlemlerinin eksiksiz ve hatasız gerçekleştirilmesini işe alım gerçekleştirilecek adaylardan talep ediyor.

Burgan Bank tarafından 27 Mart 2018 tarihinde güncellenen banka personeli alım ilanına aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla 10 Mayıs 2018 tarihine kadar iş başvurusu yapabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/burgan-bank-a-s-cagri-merkezi-musteri-temsilcisi-1744957

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.