Ana SayfaKredilerZiraat Katılım Bankası’ndan 120 Ay Vadeli Konut Finansmanı Avantajı!

Ziraat Katılım Bankası’ndan 120 Ay Vadeli Konut Finansmanı Avantajı!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye’nin en büyük ve kamu bankalarından olan Ziraat Bankası’nın iştiraki olan Ziraat Katılım Bankası, 120 aya kadar vade seçeneklerinin yer aldığı avantajlı bir konut finansmanı ürünü sunuyor.

Ziraat Katılım Bankası tarafından hazırlanan konut kredisi ürünü sayesinde bütçenizi yormadan, adeta kira öder gibi hayalini kurduğunuz eve sahip olmak oldukça ekonomik olacak. Konut finansmanı başvurusu yapan kişilerin sahip oldukları gelir durumuna ve satın alınması planlanan evin ekspertiz değerine göre her bütçeye uygun konut finansmanı ödeme planı hazırlayan banka, düşük maliyetler eşliğinde hayallerinizi gerçekleştirmenize olanak sağlıyor.

Banka, satın alınacak ev için hazırlanan konut ekspertizi raporunda yer alan değerin yüzde 80’ine kadar konut finansmanı kullanılmasına olanak sağlıyor. Kredi vade süresi boyunca banka üzerinden konuta ipotek tesisi gerçekleştireceği belirten banka, bu sayede konut finansmanı için gerekli olan teminatı sağlayarak kefilsiz konut kredisi çekilmesine olanak sağlamış oluyor.

Ziraat Katılım Bankası Konut Finansmanı Başvurusu

Ziraat Katılım Bankası’ndan konut finansmanı temin etmek için yapacağınız başvuru aşamasında yanınızda mutlaka nüfus cüzdanınızın bulunması gerekiyor. Nüfus cüzdanı yerine sürücü belgesi ve pasaportu da kabul eden banka, çalışma durumuna göre düzenlenen gelir belgesinin, finansman çekilecek olan konutun tapu fotokopisi belgesinin, en geç 2 ay öncesinde düzenlenmiş, kredi çekecek kişi adına hazırlanmış elektrik, su, doğalgaz ya da sabit telefon faturasının kredi başvurusu aşamasında yanınızda bulunmasını talep ediyor.

Ziraat Katılım Bankası 75.000 TL Konut Finansmanı Ödeme Planı

Ziraat Katılım Bankası’ndan çekilecek olan 75 bin Türk Lirası tutarındaki konut finansmanı ürünü için 120 ay vade seçeneğiyle ödeme planı talep edilmesi halinde banka tarafından uygulanacak olan aylık sabit konut finansmanı kâr payı oranları yüzde 1,17 olurken, ödeme yapılacak aylık eşit taksit tutarı da bin 116,30 Türk Lirası’na tekabül ediyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.