Ana SayfaKredilerZiraat Bankası’ndan Şubesiz, Anında 10.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Ziraat Bankası’ndan Şubesiz, Anında 10.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Uzun yıllardır ülkemizde bankacılık sektöründe hem bireysel hem de KOBİ’lere yönelik kredi kampanyaları düzenleyen Ziraat Bankası, uygun faiz oranları ile finansman desteği vermeye devam ediyor.

Şubeler dışında internetten, telefondan ve ATM’den anında ihtiyaç kredisi başvurusu yapma imkanı sağlayan Ziraat Bankası, yüzde 1,32’den başlayan faiz oranları uyguluyor. Faiz oranları kampanyaya ve kimlerin yararlanacağına göre değişiklik gösteriyor. Emekli maaşı ile aylık maaşlarını Ziraat’ten alan kişiler için yüzde 1,32 oranında, bankadan maaşlarını almayan ve ilk defa kredi kullanacaklar için ise yüzde 1,43 oranında faiz uygulanmaktadır.

Anında ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyenler bankanın web sitesini, mobil bankacılık uygulamasını, çağrı merkezini, internet şubesini ve ATM’lerini kullanabilmektedir. Ancak söz konusu başvuru yöntemi ön başvuru niteliği taşımaktadır. Kredisi onaylanan kişilerin kampanya dahilinde istenen belgeleri alarak banka şubelerine krediye konu evrakları imzalamak için gitmeleri gerekmektedir. Maaşlarını bankadan alanların sadece nüfus cüzdanlarını getirmeleri yeterli olurken, diğer kişilerin nüfus cüzdanı, gelir belgesi, ikametgah belgesi ve kişiye özel istenen ek belgeleri getirmeleri gerekmektedir.

Ziraat Bankası’ndan 10.000 TL Anında İhtiyaç Kredisi ve Ödeme Planları

Ziraat’ten maaş alan kişilerin 48 ay vadeli geri ödeme planı ile 10 bin Türk Lirası kredi almaları halinde aylık yüzde 1,32 faiz oranı ile ödemeleri gereken kredi taksidi 299,04 Türk Lirası, toplam ödemeleri gereken tutar ise 14.354,08 Türk Lirasına tekabül etmektedir. Ancak maaşlarını bankadan almayanların ödemeleri gereken aylık kredi taksidi yüzde 1,43 faizle 307,47 Türk Lirası, toplam ödemeleri ise 14.758,40 Türk Lirası olmaktadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.