Ana SayfaKredilerGüncel Yapı Kredi Kredi Hesaplama ve Faiz Oranları!

Güncel Yapı Kredi Kredi Hesaplama ve Faiz Oranları!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

1944 yılından bugüne kadar Türkiye’de çeşitli harcamalar için bankacılık sektöründe hizmet veren Yapı Kredi Bankası, ülkemizin en büyük 4. Özel bankası olma özelliği taşımaktadır. Kuruluşundan bugüne kadar hem müşteri hem de sonuç odaklı çalışan, çeşitli türlerde finansman kampanyaları düzenleyen Yapı Kredi Kredi Hesaplama işlemleri hem sunulan kampanyanın türüne göre hem de diğer unsurlara göre değişkenlik göstermektedir.

Banka Kredi Hesaplama Nasıl Yapılır?

Banka kredi hesaplama işlemi çeşitli unsurlara göre farklılık gösterir. Bunlardan biri kredinin türüne göre müşterilerden alınan ek ücretlerdir. Bunlar; banka sigorta muamele vergisi, kredi kaynak destekleme fonu vergisi, sigorta ücretleri, ekspertiz ücreti ve benzeri…

Bazı kredilerde sigorta zorunlu tutulmazken, bazılarında bu zorunlu olur. Ya da ekspertiz her kredide zorunlu olmaz. Banka kredi hesaplama için ilk olarak hangi kredi türünden yararlanılmak istendiğine dikkat edilmelidir.

Güncel Yapı Kredi Bireysel Kredi Kampanyaları!

Yapı Kredi bireysel kredi kampanyaları her sene olduğu gibi bu yılda devam etmektedir. Tatilden eğitime, alışverişten araba satın almak isteyene, ev almak isteyenden ev eşyalarını yenilemek ya da düğün yapmak isteyenlere kadar krediler sunulur. Yapı Kredi bireysel kredilerin faiz oranları da hem bunların türüne hem de kişilerin kredi notu, gelir durumlar, gösterilen teminatlara göre farklılık gösterir.

Güncel olarak sunulan Yapı Kredi mobil kredi kampanyası bulunmaktadır. Yapı Kredi mobil kredi kampanyasına başvuru için bankanın internet bankacılığı kullanılması yeterli olup, şubelere gidilmesine gerek yoktur. Yapı Kredi internet bankacılığı sayesinde kredinin onaylanıp onaylanmayacağı hızlı bir şekilde öğrenilip, onaylanması halinde müşterilerin hesaplarına kredileri yatırılmaktadır.

Diğer sunulan kampanya ise evlilik kredisidir. Bu krediye başvuru için ise yine Yapı Kredi internet bankacılığı kullanılabilinmektedir.

Müşterilerin en çok tercih ettikleri arasında yer alan alışveriş ve tatil kredisi kampanyaları için ise en yakın yapı kredi atm ya da banka şubesine gidilmesi gerekmektedir. En yakın yapı kredi atm ya da şubelerden yapılan başvuru işlemleri de konut, taşıt gibi kredi türlerine göre kısa sürmektedir.

Yapı Kredi ihtiyaç kredisi kampanyaları arasında yer alan bir diğer kredi ise emekliler için düzenlenmiştir. Yapı Kredi emeklilik kredisi ile kişiler daha uygun faiz oranları ile istedikleri finansman tutarını temin edebilmektedirler. Ancak bunun için de en yakın atm ya da şubeye gidilmesi gerekmektedir.

Yapı Kredi Kredi Hesaplama Nasıl Yapılır?

Yapı Kredi kredi hesaplama işlemleri temin edilen kredi türüne farklılık gösterir. Alınan ihtiyaç kredisi ile konut kredisinde dağlar kadar fark bulunur. Konut kredisinde çeşitli sigortalar, ek teminatlar, ek belgeler, vergiler, ekspertiz ücreti hesaba dahil edilirken, ihtiyaç kredilerinin büyük bir çoğunluğunda bu yoktur. Standart bir Yapı kredi ihtiyaç kredisi için faiz oranları yüzde 1,51 ile yüzde 1,77 arasında değişir. Bu değişim kredi notuna bağlıdır. Kredi notu yüksek olan bir kişi için her zaman daha düşük faiz oranı uygulanır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.