Ana SayfaBanka İş İlanlarıQNB Finansbank, Asgari Ücretli, Öğrenci Stajyer Alımları Yapıyor!

QNB Finansbank, Asgari Ücretli, Öğrenci Stajyer Alımları Yapıyor!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

QNB Finansbank, Türkiye geneli tüm şubelerinde görevlendirmek üzere stajyer alımları yapacak.

Türkiye Geneli stajyer alımları yapacak olan QNB Finansbank, öğrencileri Finans 101 Staj Programına davet edip, bankacılık sektöründe tecrübe edinmelerine imkan sağlıyor.

QNB Finansbank Stajyer Alım Detayları

Yayımlanan ilan kapsamında staj başvurusu yapacak öğrencilerin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmalarını, üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren bölümlerinden mezun olmalarını istemektedir. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2. Ve 3. Sınıf öğrencilerinin staj başvuruları ön değerlendirmeye alınacak.

Yüksek Lisans 1. Sınıf öğrencilerin staj başvurularını da değerlendirmeye alacak olan banka, staj süresi boyunca tüm öğrencilere SGK, asgari ücret ve yemek ödemeleri gerçekleştirecek.

Staj süresi 8 hafta olacak. Kriterlere uygun olan adaylar 8 ile 11 Mayıs tarihleri arasında online sınava davet edilecekler. Online sınav genel yetenek konulu olup, sınavlarda başarı gösteren öğrenciler ise 22 ile 28 Mayıs tarihleri arasında mülakata davet edilecekler. Staj programı Haziran ile Eylül dönemleri arasında olup, şubelerin belirlenmesinde staj imkanı sağlanacak şubeler ile adayların staj yapmak istedikleri il ve ilçeler göz önünde bulundurulacak.

QNB Finansbank Staj Programında Neler Olacak?

QNB Finansbank şubelerinde 8 haftalık süreçte staj görecek olan öğrencilere, müşteri ziyaretleriyle satış ve operasyon birimlerini gözlemleyerek profesyonel iş hayatını ve bankacılığı deneyimleme imkanı sağlanacak. Tüm öğrencilere kişisel gelişim eğitimleri ilce mesleki eğitimlerinin gelişimleri için katkı sağlanacak. Öğrenciler aynı zamanda danışmanlarında özel destek alıp, geri bildirim görüşmeleri yapabilecekler.

QNB Finansbank Stajyer Alımları için Son Başvuru Tarihi Ne Zaman?

Öğrencilerin banka staj başvurularını 29 Nisan tarihine kadar tamamlamaları gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır.

QNB Finansbank tarafından ilgili iş ilanı detaylarına ve başvurusuna bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

https://www.yenibiris.com/qnb-finansbank/finans-101-sube-staj-programi-is-ilani/804222

Bu içerikte yer alan staj bilgileri; önceki dönemlerde staj yapan öğrenciler tarafından sunulan bilgiler ışığında hazırlanmıştır. 2019 yılı döneminde staj yapacak kişilerin, ilgili bankanın resmiinternet sitesi üzerinden inceleme yapmasını tavsiye ederiz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.