Ana SayfaKariyerKariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Denizbank Kariyer yolculuğuna adım atmak isteyenlere banka, çeşitli alanlarda iş, eğitim ve program imkanları sağlıyor. Yeni mezundan öğrenciye, alanında uzman olan kişiden deneyimsiz kişilere kadar iş imkanları sağlanıyor.

Denizbank Kariyer Yolculuğu: Yeni Mezun!

Denizbank Kariyer Yolculuğu: Yeni Mezun!
Denizbank Kariyer Yolculuğu: Yeni Mezun!

Denizbank kariyer basamaklarına adım atmak isteyen yeni mezun kişilerin banka iş başvuruları, ilgili bölüm ihtiyaçları çerçevesinde değerlendiriliyor. Bu pozisyonlar ise bankanın internet sitesinde yayımlanıyor.

İşinde deneyimli olmayan kişiler için ilk aşamada online olarak genel yetenek sınavı uygulanıyor. Adayların Denizbank kariyer imkanı yakalayabilmeleri için bu sınavdan başarı elde etmeleri gerekiyor. Pozisyonlara göre değişmek şartıyla da İngilizce ve Kişilik Envanteri uygulamaları da olabiliyor. Sınavlarda başarı elde edenler online, video, yüz yüze ya da grup olmak üzere 4 farklı çeşitte olan mülakatlardan birine davet ediliyor. Mülakattan sonraki 15 iş günü içerisinde ise olumlu ya da olumsuz olarak adaylara bilgilendirme yapılıyor.

Denizbank Kariyer Staj Planlaması

Denizbank Kariyer Staj Planlaması
Denizbank Kariyer Staj Planlaması

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğuyor.

3 farklı Denizbank staj programı bulunuyor. Bunlar Deniz’in İncileri Üniversite Staj Programı, Ticaret Meslek Lise Staj Programı, Deniz Aşırı Online Staj Programı.

Deniz’in İncileri Üniversite Staj Programı: Bu program ile üniversite ve M.Y.O öğrencilerine imkan tanınır. Stajyerlerin kendilerine özel tasarladıkları online onboarding programı, simülasyon ve online eğitimler ile unutulmayacak, deneyimli staj olanağı verilir. Bu programa başvurular ise her yeni yılın Şubat aylarında yapılır. Başvurular banka tarafından değerlendirilir ve öğrenciler genel yetenek sınavına çağırılır. Sınavda başarılı olan öğrenciler video mülakatlara davet edilirler. Bu mülakatta başarı elde edenler ise Denizbank Kariyer için bir adım atmış sayılırlar.

Ticaret Meslek Lise Staj Programı: Bu programla stajyerler sene boyunca haftanın 3 iş günü Genel Müdürlük ya da şubelerde görevlendirilirler. Bu programa başvurular her yılın Ağustos ayında yapılır. Banka öğrencilerde bazı kriterler arar. Bunlar;

  • Ticaret Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi olmak,
  • Zorunlu Staj hakkının bulunuyor olması,
  • Sınıf ortalaması 5’lik olan sistemde 3 ve üzeri olması, 100’lük olan sistemde ise 55 ve üzeri olmasıdır.

Deniz Aşırı Online Staj Programı: Bu staj programı online olarak yapılmaktadır. Yani stajyer öğrenciler Deniz Akademi’nin online eğitimlerine katılma, Dijital Kuşak Bankacılık departmanının projesine katılma, bunun devamında da sınavlara katılma şansı yakalayabilmektedir. Bu program sadece 1 ay sürmektedir. Aynı zamanda Denizaşırı Online Staj Programında birinci olan öğrenciye önemli bir Denizbank Kariyer imkanı sağlanıyor. Bu da DenizBank AG Viyana ofisinde staj yapma imkanıdır.

Denizbank Çalışanlarına Tanınan Haklar ve Maaş Bilgisi

Denizbank Kariyer Neler Sunuyor?

Denizbank Kariyer Neler Sunuyor?
Denizbank Kariyer Neler Sunuyor?

Bankanın Performans Gelişim Programı bulunuyor. Bu programla çalışanlar hem bireysel hem de ekibin gelişimi, kariyer basamakları, performansları için destek veriliyor. Program 2 aşamadan meydana geliyor. Söz konusu programın devamında Deniz Akademi ile beraber gelişim programları hazırlanıyor ve çalışanların kendi alanları kapsamında eğitim imkanları tanınıyor.

Denizbank Maaşı Ne Kadar?

Denizbank maaş sistemi brüt ücret üzerinden hesaplanıyor. Ücretlendirme paketine maaş, yemek ve diğer ödemeler dahil ediliyor. Denizbank maaş artışları ise çalışanların performanslarına göre değişiklik gösteriyor.  Banka ise çalışan performanslarını teşvik etmek için çeşitli fırsatlar tanıyor.

Şube kadroları kapsamında yapılan ürün satışları ve hedeflerin gerçekleşmesine bağlı olarak performans ödüllendirmesi adı verilen PUPA prim sistemi uygulanıyor. Aynı zamanda banka müşterileriyle direkt olarak iletişim halinde olan Güvenlik Görevlisi pozisyonundaki kişilerin performans, tutum ve davranışlarını ödüllendirmek için Hizmet Kalitesi Primi uygulanıyor. Genel Müdürlük, Bölge Müdürlükleri, Operasyon ve Destek Birimlerinde görev alan kişilere ise senede 2 kez performansa bağlı prim ödemeleri gerçekleşiyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.