Ana SayfaKariyerDenizbank Çalışanlarına Tanınan Haklar

Denizbank Çalışanlarına Tanınan Haklar

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Denizbank, Türk bankacılık sektöründe kendisi için önemli bir yer edinen ve önemli bir kitleye hitap eden bir finans kuruluşudur. Tüketicilere ve müşterilerine alanında vermiş olduğu en kaliteli hizmetler ile adından bir hayli söz ettiren Denizbank, çalışanları için de çeşitli haklar tanımakta ve Denizbank kariyer imkanı sağlamaktadır.

Denizbank Misyon ve Vizyonu

Denizbank, bankacılık sektörünün öncü isimlerinden biri olabilmek için çeşitli vizyon de misyon edinmekte ve doğrultuda emin adımlarla yürümektedir. Buna göre Denizbank’ın vizyonu; sürdürülebilir ve karlı bir ekonomik büyüme sağlayarak ülkenin en iyi ilk 5 bankası arasında yer almak, uluslararası finansal ortamda Orta Doğu, Kafkaslar, Balkanlar ve Bağımsız Devletler Topluluğu Ülkeleri’nden oluşan bölgenin en güçlü iştiraki olmaktır.

Denizbank’ın misyonu ise; finans alanında sunmuş olduğu hizmetlerde süpermarket yaklaşımını tercih ederek, sektörde sahip olduğu imajı, pozisyonu ve kurumsal özellikleri sayesinde personellerinin, müşterilerinin ve iştiraklerinin memnuniyetini en üst seviyelere taşıyan bir banka haline gelmektir. Dolayısıyla banka, bu sektör meslek edinmek isteyen pek çok birey için Denizbank kariyer hedefleri oluşturulmasına neden olmaktadır.

Denizbank Çalışanlarına Tanınan Sosyal ve Kariyer İmkanlar

Kariyer planlama doğrultusunda Denizbank bünyesinde istihdam edilen personeller, pek çok maddi ve sosyal haklara sahip olmaktadır. Örneğin; banka çalışanları eşit ve adil bir ücretlendirme politikası ile yönetilirken, sergilemiş oldukları performansa ve günün şartlarına göre ödüllendirilmektedir. Öte yandan banka bünyesinde kariyer yapabilme imkanı elde eden Denizbank çalışanları, bu doğrultuşa ücretsiz eğitim faaliyetlerinden faydalanabilmektedir. Öte yandan Denizbank’ta karşılıklı saygı ve güvene dayalı bir sistem ile çalışmakta olan personeller, tüm talep ve şikayetlerini bankanın gerekli mercilerine rahatlıkla ileterek problemlerine çözüm bulabilmektedir.

Denizbank Çalışanları Ne Kadar Maaş Alıyor?

Banka kariyer hedeflerine ulaşıp Denizbank çalışanı haline gelen bireyler, çalıştıkları pozisyon, departman ve seviyeye göre çeşit maaşlar alabilmektedir. Denizbank çalışanlarının ne kadar maaş aldıkları konusunda net bir bilgi vermek mümkün olmasa da, tahmini olarak pozisyonlarına maaşlar 2 bin 500 TL’den başlangıç göstermektedir. Genel olarak bir bankada en fazla maaş 50 bin ile 100 bin TL arasında olurken bu maaşı alacak olan personel ise Genel Müdür’dür.

Bu içerikte yer alan bilgilerin tamamı; banka çalışanları tarafından sunulan bilgiler ışığında hazırlanmış olup, ilgili banka tarafından teyit edilmemiştir. Bilgilerin doğruluğu için bankanın resmi internet sitesini incelemenizi tavsiye ederiz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.