Ana SayfaGündemING Bank'tan Bankacılık Sektöründe İlk! Personeli Motivasyon Yükseltici Adım!

ING Bank’tan Bankacılık Sektöründe İlk! Personeli Motivasyon Yükseltici Adım!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

ING Bank Türkiye’de bankacılık sektöründe önemli bir ilke daha imza atıyor. Banka, hayata geçirdiği FlexING kapsamında çalışanlarına farklı şehirlerde çalışabilme imkânını tanınıyor!

ING Bank İnsan Kaynakları alanında oldukça önemli bir yeniliği Türkiye bankacılık sektörüne kazandırıyor. Çalışanlarının motivasyonlarının ve verimlerinin yükseltilebilmesi adına düğmeye basan banka, hayata geçirdiği Flexi35 uygulaması ile birlikte Genel Müdürlük’te ve Kahramanmaraş Operasoyn ve Çağrı Merkezi’nde çalışanlar için hem yaz, hem de kış dönemlerinde geçici olarak İzmir2de hazırlanan ofiste çalışma fırsatı sunulacak. Hayata geçirilen bu çalışmanın temelinde banka çalışanlarının iş hayatları ile özel hayatları arasındaki dengenin iyileştirilmesini hedefleyen banka, bu konuda çalışma motivasyonunu artırıcı çalışmalara bir yenisini daha ekleyecek.

Mesaiye Geç Gelme ya da Erken Çıkma Avantajı Çalışanlara Sunulacak!

ING Bank tarafından hayata geçirilecek olan bu uygulama ile birlikte bankacılık sektöründe yeni bir dönemin de kapıları açılacak. FlexING uygulaması ile birlikte eş zamanlı olarak başlatılan ŞubelFlexi uygulaması sayesinde de ING Bank çalışanlarının her biri Cuma günleri mesailerine rahat kıyafetler ile gidebilip, ayda iki kere olmak üzere mesai saatine 1 saat geç başlayabilecek ya da mesaisinden 1 saat erken çıkabilecekler.

ING Bank’ın hayata geçirdiği uygulamalar hakkında görüş ve değerlendirmelerini paylaşan ING Bank İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Bahar Özen, ING Bank banka personellerinin kendilerini üretken, yenilikçi ve farklı hissetmelerini sağlamak adına gerekli ortamı sunmak için ING Bank olarak önem verdiklerini, bu konuda çalışanların istek ve taleplerine azami önem verdiklerini ifade etti.

FlexING’nin Kapsamı Genişletiliyor

ING Bank’ın gücünü çalışanlardan alan bir banka olduğunu ifade eden Özen, FlexING’nin 2015 yılında hayata geçirildiğini, bu uygulama sayesinde Genel Müdürlük kapsamında çalışanların hem çalışma saatleri, hem de çalışma yerleri için belirleme olanağı sunduklarını, bu uygulamayı bir adım daha öteye taşıyarak geçici çalışma ofisi olarak personellerin İzmir’e de gidebileceklerini belirtti.

Aynı zamanda banka şubelerinde yaklaşık 6 aydır esnek çalışma modelinin de test edilmeye devam ettiğini, bu testlerden elde edilen sonuçlar kapsamında esnek çalışma modelinin Türkiye genelindeki tüm ING bank şubelerine yayma kararı aldıklarını belirtti.

ING Bank Personellerine Büyük Katkı ve Çözümler!

ING Bank olarak banka personellerinin doğum yapmaları halinde 6 ay boyunca maaş kesintisi olmadan izinli sayıldıklarını belirten Özen, babalar için de 1 yıl boyunca kullanılmak üzere 10 günlük izin hakkının sunulduğunu belirtti. Aynı zamanda çocuğu kreşe başlayacak olan ebeveynlere kreşin açıldığı haftanın ilk günü tam gün, diğer günler ise yarımşar günlük izin hakkının sunulduğunu belirten Özen, aynı zamanda okulların açıldığı günler için çalışanlara izin verildiğini, karne günleri de izin kullanıldığını, yıl içerisinde de ailelerin seçtiği bir gün için Turuncu Gün izin hakkının kullanılabildiğini, hamile banka personellerine de periyodik olarak kontrollerini gerçekleştirebilmeleri için her ayın 1 günü izin verildiğini belirtti.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.