Ana SayfaEkonomi1.5 Milyon Çalışana Emeklilik Sürprizini Erdoğan Açıkladı!

1.5 Milyon Çalışana Emeklilik Sürprizini Erdoğan Açıkladı!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı seçim beyannamesinde 1.5 milyon çalışanı ilgilendiren bir sürpriz de yer aldı.

Erdoğan’dan Öğretmene Polise Hemşireye Müjde

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından seçim beyannamesi açıklandı. Beyannamenin açıklandığı toplantıda polis, öğretmen, hemşire ve din görevlilerine müjde niteliğinde olan bir madde de yer alıyor. Cumhurbaşkanı bu meslek gruplarının emekliliklerinden hizmetlerinin karşılığını alacağını belirtti. Erdoğan, bu sayede adaletsizliği ortadan kaldıracaklarını, ülkesi için hizmet eden bu kamu görevlilerinin emekliliklerinde de verdikleri hizmetin karşılığını almalarını temin ettiklerini söyledi.

Günde 4.3 Doların Altında Harcama Yapan Kimse Kalmayacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Parti’nin milletvekilleri adaylarının tanıtımının yapıldığı toplantıda partisinin seçim beyannamesinin de açıkladı. Erdoğan seçimden sonra öğretmenlerin, polisleri, hemşirelerin ve din görevlilerinin ek göstergelerinin 3.600’e çıkartılacağının müjdesini verdi. Bu yeni düzenlemeden 247 bin polis, 925 bin öğretmen, 200 bin hemşire ve 144 bin din görevlisi yararlanacak. Cumhurbaşkanı ayrıca günde 4.3 doların altında harcama yaparak hayatını devam ettirmek zorunda kalan hiç kimse olmayacağını da ifade etti.

İşsizlik Sigortası Yeniden Düzenlenecek

Erdoğan’ın açıkladığı beyannamede işsizlik sigortasının yeniden düzenlenmesi, işsizliğin nedenlerinin araştırılması ve işe girişlerin daha hızlı hale getirilmesi, mesleki yeterlilik belgesi sahibi kişilerin sayısının 1 milyona çıkartılması, işsizlik sigortasının kapsamının genişletilerek daha çok sosyal koruma sağlar hale getirilmesi ve sosyal yardımlardan faydalanan kişilerin açık işlere yönlendirilmesi gibi maddeler de yer alıyor.

BOR Organize Sanayi İhtisas Bölgesi Kurulacak

Erdoğan ayrıca bu yılın sonuna kadar Türkiye’deki tüm şehirlere doğalgaz ulaştırılacağını, 2019 yılının sonunda da 222 ilçeye doğalgazın sağlanmış olacağını, Türkiye için önem arz eden hammaddelerin güvenli temininin sağlanacağını, bor madenine dayalı sanayinin gelişiminin destekleneceğini, bu kapsamda kısa adı BOROSİB olan BOR Organize Sanayi İhtisas Bölgesi kurulacağını da açıkladı.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.