Ana SayfaDiğer İş İlanlarıSınavsız, Mezuniyet Şartı Olmadan Binlerce TYP Personel Alımları Yapılıyor!

Sınavsız, Mezuniyet Şartı Olmadan Binlerce TYP Personel Alımları Yapılıyor!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Toplum Yararına Program kapsmaında sınav ve mezuniyet şartı aranmadan 5.000 personel alımı yapılacak. İş ilanları İŞKUR’da yayınlanmış olup, farklı farklı illerde alımlar olacaktır. Başvurular yarın son.

5.000 Personel Alım Detayları

Toplum Yararına Program’ına ilişkin olarak 5.000’den fazla personel alımları gerçekleştirilecek. İş ilanları Türkiye İş Kurumu’nun resmi internet sitesinden yayınlandı. Alımlar farklı farklı illerde olacak. İlanların genel şartları incelendiği zaman adaylardan mezuniyet şartı aranmadığı görülmekte. Aynı zamanda sınav şartı da aranmıyor. İş başı yapacak adayların işe alımları ise kura yöntemi ile gerçekleşecek.

Farklı farklı illere yapılacak olan sınavsız personel alımları başvuruları şahsen yapılması gerekmektedir. Toplum Yararına Program kapsamında alım yapılacak adaylar Ordu, Sivas, Adıyaman, Aydın, Antalya, Denizli, Batman, Ankara, Uşak ve Sivas illerinde istihdam edilecekler. Alım yapılacak pozisyonlar alt yapı, çevre temizliği, ağaçlandırma ve park düzenlemeleri gibi iş kollarında olacaktır.

İş Başvuruları Nasıl Olacak?

Yayımlanan iş ilanları için başvuru yapmak isteyenler İşkur kayıtlarının olması gerekmektedir. Aynı zamanda da işsiz pozisyonunda bulunmaları gerekmektedir. 18 yaşından büyük olanların iş başvurusu yapması istenip, adayların emekli, dul, yetim ya da malul aylığı almamaları, açıköğretim haricinde de öğrenci olmamaları gerekmektedir. Çalışma süresi 9 ay olarak belirlenmiştir. Haftalık çalışma saatleri ise toplada 45 saat olacaktır. Verilecek maaş ise asgari ücrettir. Yani adaylar 1.603 TL maaş alacaklar. Söz konusu iş ilanlarına başvuru yapmak için İŞKUR bölge müdürlüklerine gidilmesi gerekmektedir. Aynı zamanda İŞKUR’un resmi internet sitesinden de başvurular yapılmaktadır. Son başvuru tarihi ise 26 Mayıs olarak belirlenmiştir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.